Αρχική Ειδήσεις “Young at Heart” θα νιώσουν 45 διεθνείς bloggers που θα βρεθούν...

“Young at Heart” θα νιώσουν 45 διεθνείς bloggers που θα βρεθούν στο Blogtrotters 2015

0
Διαφήμιση

Οι εμπειρίες των διακεκριμένων travel bloggers στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τον Όλυμπο θα μοιραστούν μέσω του #blogtrottersgr σε όλο τον κόσμο.

Μια επιλεγμένη ομάδα 45 διεθνών travel, lifestyle και urban bloggers θα βρίσκεται από σήμερα και μέχρι τις 20 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο, για να συμμετέχει στην ετήσια διοργάνωση “Blogtrotters 2015” της Marketing Greece, η οποία φέτος έχει ως κεντρικό μήνυμα το “Young at Heart”.

Μέσα από το ειδικό microsite www.blogtrotters.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δημιουργία ενός ψηφιακού λευκώματος και μιας ζωντανής κοινότητας η οποία θα φέρει τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο στο επίκεντρο του κόσμου των bloggers και των εκατοντάδων χιλιάδων followers τους.

Ξεχωριστές εμπειρίες που αποτυπώνουν το νεανικό και δημιουργικό πνεύμα της Θεσσαλονίκης και τη μαγεία της Χαλκιδικής οργανώθηκαν από κοινού με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά για το Blogtrotters 2015 της Marketing Greece.

Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας Aegean, οι bloggers θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη από 12 χώρες – όπως τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Πολωνία.

Από την εναρκτήρια εκδήλωση χθες την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, τις ξεναγήσεις στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, μέχρι τις γαστρονομικές περιηγήσεις και τις επισκέψεις σε επιλεγμένους δημιουργικούς χώρους της πόλης, οι bloggers θα μοιραστούν με εκατοντάδες χιλιάδες followers μοναδικές εικόνες που θα κορυφωθούν σε ένα αξέχαστο beach party στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στις 19 Ιουνίου.

Ταυτόχρονα, ενώ οι 40 bloggers θα ανακαλύπτουν τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, μία ομάδα 5 bloggers θα βρίσκεται στον Όλυμπο και στην παραθαλάσσια περιοχή της Πιερίας όπου μέσα από δραστηριότητες πεζοπορίας, κατάβασης φαραγγιών και κατάδυσης θα γνωρίσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

Η δράση γίνεται υπό την αιγίδα: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θεσσαλονίκης με στρατηγικό συνεργάτη την Aegean Airlines και με τη συνεργασία: Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Thessaloniki Convention Bureau, Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης, Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας- Θράκης, Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Με την υποστήριξη: Domotel Les Lazaristes, Makedonia Palace, Porto Palace, Holiday Inn, Electra Palace, Poseidon Palace, Litohoro Olympus Resort, Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Kouzina Food & Drink, Kitchen Bar, Εστιατόριο Παλάτι, Thessaloniki Walking Tours, Lindy Hop Greece, Creativity Platform, Λευκή Άμμος beach bar, The Gang music band

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here