Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. «Χρυσό» στην Εταιρική Υπευθυνότητα για τη WIND

«Χρυσό» στην Εταιρική Υπευθυνότητα για τη WIND

0
Διαφήμιση

Βραβείο Gold και την διάκριση Best Progress Gold από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης έλαβε χθες η WIND, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν εταιρείες που διακρίθηκαν το 2014 για τις επιδόσεις τους στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).

Η WIND συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στην διαδικασία αξιολόγησης του CRI, έχοντας πάρει βραβείο Silver το 2014. Η φετινή διάκριση Gold αφορά σε όλο το φάσμα της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας που ξεδιπλώνεται στους άξονες Περιβάλλον – Κοινωνία – Αγορά – Εργαζόμενοι, ενώ η διάκριση Best Progress Gold της αποδόθηκε καθώς σημείωσε τη μεγαλύτερη πρόοδο στην κατηγορία της.

Σχολιάζοντας τις σημαντικές αυτές διακρίσεις ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, δήλωσε: ‘’ Η WIND έχει υιοθετήσει την φιλοσοφία του βιώσιμου επιχειρείν και επιδιώκει να χτίζει την ευημερία της σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα όχι με εφήμερες δράσεις.

Η Εταιρική Υπευθυνότητα δεν είναι «πολυτέλεια» αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρησιακής στρατηγικής και της δέσμευσης που έχουμε απέναντι σε όλους τους συμμέτοχους μας, να δημιουργούμε τη μέγιστη δυνατή αξία σε κάθε μας δραστηριότητα ‘’.

Διαφήμιση