Αρχική Ειδήσεις Το Village Cinema σε High Definition μόνο στον OTE TV

Το Village Cinema σε High Definition μόνο στον OTE TV

0
Διαφήμιση

Από τις 10 Ιουνίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν αποκλειστικά το κανάλι Village Cinema HD, με περισσότερο περιεχόμενο μόνο σε υψηλή ευκρίνεια. Το αναβαθμισμένο κανάλι προσφέρει σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου1 πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, ενώ από το καλοκαίρι το πρόγραμμα του καναλιού εμπλουτίζεται με νέους τίτλους ταινιών και blockbusters.

Από τον Ιούνιο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν στο Village Cinema HD, μεταξύ άλλων, το δράμα εποχής Serena με την Τζένιφερ Λόρενς και τον Μπράντλεϊ Κούπερ, το νέο action drama του Λίαμ Νίσον A Walk Among the Tombstones, το δράμα φαντασίας με την ταλαντούχα Σέρσια Ρόναν How I Live Now από τον σκηνοθέτη του Marley και του State of Play, το θρίλερ από την Γαλλία Mobius με τους Ζαν Ντιζαρντάν και Σεσίλ Ντε Φρανς, το θρίλερ μυστηρίου

Η Γυναίκα του Πέμπτου του Παβέλ Παβλικόφσκι με τον Ίθαν Χοκ και την Κρίστιν Σκοτ Τόμας, αλλά και το animation με τον αγαπημένο ήρωα των Goscinny & Uderzo Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι τίτλοι ταινιών σε πρώτη προβολή.

Επίσης, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν blockbuster ταινίες από τη χρυσή ταινιοθήκη της Village Films, όπως οι θρυλικές τριλογίες Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Matrix και Η συμμορία των 11, τα sequel των Sex and the City και Sherlock, ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών, όπως:

Ο Μεγάλος Γκάτσμπυ του Μπαζ Λούρμαν, Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας και Dark Shadows του Τιμ Μπάρτον, Θα Συναντήσεις ένα Ψηλό Μελαχρινό Άντρα και Μεσάνυχτα στο Παρίσι του Γούντι Άλεν, το Ημερολόγιο του Νικ Κασσαβέτη, αγαπημένα animation σαν τα Lego: H Ταινία και Happy Feet 2, όλα σε ποιότητα high definition.

Το πρόγραμμα του Village Cinema HD από Κυριακή έως και Παρασκευή είναι 12ώρο, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο μικροί και μεγάλοι μπορούν να βλέπουν ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια όλο το 24ώρο.

Οι επιλογές για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV παραμένουν πλούσιες, κάθε Δευτέρα στις 21.00 με ταινίες που κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, νύχτες περιπέτειας κάθε Τετάρτη στις 21.00, τις Πέμπτες το πρόγραμμα του Village Cinema HD έχει άρωμα γυναίκας, θρίλερ και ταινίες τρόμου τις Παρασκευές κοντά στα μεσάνυχτα, ενώ κάθε Σάββατο στις 21.00 προστίθεται μία νέα ζώνη με κωμωδίες.

Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV οι συνδρομητές απολαμβάνουν πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερες από 1.000 ταινίες τον χρόνο και 25 πρεμιέρες τον μήνα, blockbusters, ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, arthouse και βραβευμένες παραγωγές, από χολιγουντιανά στούντιο και ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής.

Διαφήμιση