Αρχική Ειδήσεις Το Ε.Ι.Α.Χ. ενημερώνει εκπαιδευτικούς της τεχνικής εκπαίδευσης

Το Ε.Ι.Α.Χ. ενημερώνει εκπαιδευτικούς της τεχνικής εκπαίδευσης

0
Διαφήμιση

Το Ε.Ι.Α.Χ. στα πλαίσια των στόχων του, που είναι η ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στις εφαρμογές των προϊόντων χαλκού, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του σχολικού συμβούλου κ. Ευστάθιου Ζωγόπουλου, προκειμένου πέραν των σεμιναρίων που παρέχονται στους μαθητές, να πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση και για εκπαιδευτικούς της περιφέρειάς του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ε.Κ. ΑΙΓΑΛΕΩ στις 12-5-2015. Σε αυτήν παρίστατο και ο κ. Σύμβουλος ο οποίος στην προσφώνησή του ευχαρίστησε τόσο το Ε.Ι.Α.Χ. για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή του για ενημέρωση των εκπαιδευτικών και την πολύπλευρη συνεισφορά του στην εκπαίδευση των μαθητών, όσο και προσωπικά τον ομιλητή για την αποτελεσματικότητα της παρουσίασης των σεμιναρίων. Τόνισε δε ότι αυτή η πολύχρονη συνεργασία, θα πρέπει να έχει διαρκή συνέχεια και στο μέλλον.

Η ανάπτυξη της παρουσίας έγινε από τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Ε.Ι.Α.Χ. Μηχ/γο καθηγητή ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ κ. Γεράσιμο Ζεπάτο. Στη συνέχεια επακολούθησε συζήτηση με τους παριστάμενους εκπαιδευτικούς με αφορμή τα θέματα που είχαν αναπτυχθεί.

Μετά το πέρας ο κ. Σύμβουλος παρέδωσε στο ΕΙΑΧ ευχαριστήρια επιστολή χαρακτηρίζοντας πολύ θετική την προσπάθειά του σε αυτόν τον τομέα της ενημέρωσης τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς.

Διαφήμιση