Αρχική Ειδήσεις Θέσεις πρακτικής εξάσκησης για φοιτητές ανοίγει η WIND

Θέσεις πρακτικής εξάσκησης για φοιτητές ανοίγει η WIND

0
Διαφήμιση

Πρακτική άσκηση στη WIND για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Με κοινή πρωτοβουλία της εταιρείας και την αμέριστη συνεργασία των δύο Πανεπιστημίων, ανακοινώνεται, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, η θέσπιση 15 θέσεων πρακτικής άσκησης σε δομές της εταιρείας, για φοιτητές και απόφοιτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Οικονομικής & Επιχειρησιακής Στρατηγικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς αντίστοιχα.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο, προσφέροντας ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας σε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και μια από τις λίγες ελληνικές επιχειρήσεις που σε καιρό ύφεσης εξελίσσονται και επενδύουν, όπως η WIND.

Για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης των φοιτητών, η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς δήλωσε: «Στη WIND επενδύουμε στην εκπαίδευση και την ισοτιμία των νέων απέναντι στην πρόοδο και την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αναγνωρίζουμε βέβαια ότι αυτός είναι ένας μακρύς και πολύ απαιτητικός δρόμος που δεν σταματάει με την ολοκλήρωση των σπουδών. Χρειάζεται διαρκής προσωπική προσπάθεια. Χρειάζεται στήριξη από την πολιτεία. Χρειάζονται όμως και ευκαιρίες. Κι εδώ βρίσκεται και ο ρόλος μιας επιχείρησης. Να θέσει τις βάσεις και να δώσει τα εφόδια για να χτίσουν οι νέοι τη δική τους μοναδική επαγγελματική πορεία».

Ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Γεώργιος Κουρέτας συμπλήρωσε: «Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι το όχημα που οδηγεί στη βελτίωση του ανθρώπινου κεφαλαίου και αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία για τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις, αλλά και κάθε κράτος.

Η εκπαίδευση συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός εργατικού δυναμικού εφοδιάζοντας το με παραγωγικές δεξιότητες οι οποίες του επιτρέπουν να προσαρμόζεται ευκολότερα στις ανάγκες μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης οικονομίας. Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά αυτή τη συνεργασία

Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική” στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής Δημήτρης Γιαννέλης, δήλωσε ακολούθως: «Η WIND είναι μια ακόμη κορυφαία ελληνική εταιρεία που θα προσφέρει στους φοιτητές μας μία μοναδική επιμορφωτική και εργασιακή εμπειρία με στόχο την ταχύτερη και ομαλότερη ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται η αξία των γνώσεών τους καθώς και η υψηλή ποιότητα του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος. Ευελπιστούμε και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της WIND δοθέντος ότι η πρακτική άσκηση αποτελεί πολύτιμο εφόδιο των φοιτητών στο ξεκίνημα της καριέρας τους.»

Η πρακτική άσκηση των φοιτητών στην WIND διαρκεί κατ’ ελάχιστο δύο μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις σελίδες των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων www.mba.aueb.gr & www.mbaparttime.aueb.gr και www.mscebs.gr & www.facebook.com/MSC.EBS και να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες των προγραμμάτων (mbalfull@aueb.gr / mbapart@aueb.gr και strategy@unipi.gr ) ή με την WIND στο emailwindgraduateprogram@wind.gr .

Σημειώνεται ότι το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα με συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση από το 1985 στην εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στελεχών στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Πρόσφατα κατατάχθηκε 20ο στη Δυτική Ευρώπη από τον Διεθνή Οργανισμό EDUNIVERSALBestMastersRanking για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Παράλληλα, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην “Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική” του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και κατέχει διεθνή αναγνώριση από το CFAInstitute.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ οικονομική αστάθεια κάνει ζημιά στις επενδύσεις υδρογονανθράκων
Επόμενο άρθροΠρογράμματα κυκλοφοριακής αγωγής στην Αστυπάλαια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ