Αρχική Ειδήσεις Συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στο NeMa Athens 2015

Συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στο NeMa Athens 2015

0
Διαφήμιση

Η Τράπεζα Πειραιώς, συμμετέχει ως χορηγός στο 15ο ετήσιο συνέδριο Network Management Conference (NeMa), που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα 9-11 Ιουνίου, στο Divani Apollo Palace και Thalasso.

Το NeMa θεωρείται το κορυφαίο συνεδριακό γεγονός στην Ευρώπη για στελέχη τραπεζών, χρηματοπιστωτικών οργανισμών, θεματοφυλακής, ρυθμιστικών αρχών, χρηματιστηρίων, κεντρικών αποθετηρίων και οίκων εκκαθάρισης συναλλαγών.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου (Νο.15) της Τράπεζας Πειραιώς στο NeMa Athens 2015 θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εξειδικευμένα στελέχη μας και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μετασυναλλακτικής δραστηριότητας (post trading, Securities Services), που προσδίδουν στη Θεματοφυλακή της Τράπεζας Πειραιώς ηγετικό ρόλο στην εγχώρια αγορά, μετά και την επιτυχημένη ενσωμάτωση των εργασιών της πρώην Geniki Bank τον Νοέμβριο του 2014.

Να σημειωθεί ότι, για 12 συναπτά έτη, η Τράπεζα Πειραιώς βραβεύεται από το περιοδικό «Global Custodian» ως «Top Rated Θεματοφύλακας για Εγχώριους, Ξένους και Διεθνώς Καταξιωμένους Θεσμικούς Επενδυτές» λαμβάνοντας κορυφαία θέση στη σχετική κατάταξη.

Διαφήμιση