Αρχική Ειδήσεις SkyGreece Airlines: Η ελληνική σημαία θα «πετάξει» ξανά για Αμερική και Καναδά

SkyGreece Airlines: Η ελληνική σημαία θα «πετάξει» ξανά για Αμερική και Καναδά

0
Διαφήμιση

Σήμερα το πρωί, 19 Ιουνίου, απογειώθηκε ο “Άγιος Δημήτριος”- το Air Bus A340/300, 300 θέσεων από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και θα προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη στις 11.30 το πρωί της επομένης.

Από σήμερα η ελληνική σημαία στο ουραίο πτερύγιο θα ταξιδέψει και πάλι προς την Νέα Υόρκη. Η SkyGreece Airlines που φέρει τις σφραγίδες τριών οργανισμών για την ασφάλεια πτήσεων (EASA, USA FAA, CANADA CTA), θα κάνει το πρώτο της ταξίδι από Αθήνα προς Νέα Υόρκη.

Μια είδηση που χιλιάδες Έλληνες της Αμερικής περίμεναν αρκετά χρόνια. Κάποτε όλοι πετούσαν με την Ολυμπιακή. Από αύριο όλοι θα πετάνε με την SkyGreece Airlines.

Η τιμή του εισιτηρίου ξεκινάει από 600 ευρώ μαζί με τους φόρους του αεροδρομίου ενώ ο επιβάτης θα μπορεί να μεταφέρει δωρεάν μέχρι και 40 κιλά αποσκευές. Μέσα στην τιμή υπάρχει φυσικά και το δωρεάν σέρβις με φαγητά και ποτά κατά τη διάρκεια της πτήσης.

O Πρόεδρος της εταιρίας, SkyGreece, Πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, με την υφυπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά. Οι εκπρόσωποι της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας SkyGreece Airlines είχαν ανακοινώσει από την Τετάρτη 22 Απριλίου, την έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων σε ΗΠΑ και Καναδά και μάλιστα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Μια άλλη πτήση της ίδιας εταιρίας ξεκίνησε στις 24 Μαΐου από την Θεσσαλονίκη προς το Τορόντο με ενδιάμεσο σταθμό τη Βουδαπέστη. Το αεροσκάφος που έχει το όνομα “Ταξιάρχης” –είναι ιδιόκτητο. Ο τύπος του είναι Boeing 767/300ER, 274 θέσεων .

Διαφήμιση