Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Σειρά χυμών Life Μακράς Διάρκειας της ΔΕΛΤΑ

Σειρά χυμών Life Μακράς Διάρκειας της ΔΕΛΤΑ

0
Διαφήμιση

Τι σχέση έχει ένας ζογκλέρ που παίζει με ζουμερά πορτοκάλια πάνω στο ποδήλατό του, με ένα λαγό που οδηγεί μία κόκκινη βέσπα φορτωμένη με καρότα, μια Ινδή πριγκίπισσα σε ένα κήπο με παγώνια κι ένα σύνολο χορευτών σε μια εξωτική παραλία? Η απάντηση αποκαλύπτεται πάνω στις νέες, ανατρεπτικές συσκευασίες της σειράς χυμών Life Μακράς Διάρκειας που υπόσχονται να μας «ταξιδέψουν»!

Τώρα ο Life Μακράς Διάρκειας από τη ΔΕΛΤΑ ανανεώνει πλήρως την εμφάνισή του και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της γεύσης. Η νέα συσκευασία κάθε γεύσης διηγείται τη δική της μοναδική ιστορία, πάντα όμως στενά συνδεδεμένη με το φρούτο που αφορά. Έτσι γίνεται το μέσο για μια μικρή απόδραση του μυαλού από την καθημερινότητα! Κι όσο περισσότερο περιεργαζόμαστε κάθε συσκευασία, τόσο ανακαλύπτουμε καινούριες, κρυμμένες λεπτομέρειες που προσθέτουν στην κάθε ιστορία ζωή και βάθος.

Η υπέροχη γεύση των χυμών Life είναι φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του ταξιδιού, καθώς δοκιμάζοντάς τους νιώθεις την έκρηξη των φρούτων που απελευθερώνει όλη τη γεύση, το άρωμα και τη δροσιά τους στο ποτήρι σου!

Φέτος το καλοκαίρι η νέα σειρά Life Μακράς Διάρκειας εμπλουτίζεται και με μια νέα γεύση με Superfruits, το νέο Life Ρόδι. Ο νέος χυμός έχει ξεχωριστή και ιδιαίτερα χαρακτηριστική γεύση Ροδιού και σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική του δράση, αποτελεί ακόμα μια δροσερή και απολαυστική πρόταση!

Life Μακράς Διάρκειας από τη ΔΕΛΤΑ: Εκρηκτική γεύση φρούτου που σε ταξιδεύει!

Διαφήμιση