Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Νέες οικειοθελείς παροχές από τη Vodafone

Νέες οικειοθελείς παροχές από τη Vodafone

0
Διαφήμιση

Η Vodafone αναγνωρίζει το έργο των ανθρώπων που καθημερινά προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στους πελάτες της και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της ως εταιρεία.

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει μια σειρά από νέες οικειοθελείς παροχές που ανταποκρίνονται έμπρακτα στις ανάγκες των ανθρώπων που απασχολούνται στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών της Vodafone και της hellas online.

Από τα τέλη Ιουλίου, όλο το προσωπικό που απασχολείται στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone και της hellas online, συμπεριλαμβανομένων και των απασχολούμενων σε συνεργαζόμενες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης σε πελάτες, θα αποκτήσουν, αν το επιθυμούν, ένα προνομιακό πρόγραμμα καρτοκινητής, το οποίο προσφέρει 1000 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων προς ΟΛΟΥΣ, ανεξάρτητα από το δίκτυο που ανήκουν, αλλά και 200ΜΒ internet από το κινητό, μόνο με 5€ για 30 ημέρες.

Επίσης, από τα τέλη Ιουλίου, η Vodafone, σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες και τις συνεργαζόμενες εταιρείες που παρέχουν για λογαριασμό της υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, παρέχει τη δυνατότητα ιδιωτικής ασφάλισης νοσοκομειακής περίθαλψης / ζωής και ατυχημάτων σε όλους τους απασχολούμενους των εταιρειών αυτών στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε εθελοντική βάση έναντι ενός εξαιρετικά χαμηλού μηνιαίου τιμήματος.

Αυτή η πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια της παροχής ιδιωτικής ασφάλισης νοσοκομειακής περίθαλψης / ζωής και ατυχημάτων σε όλους τους εργαζομένους της «360 Connect».

Παράλληλα, η Vodafone, αυξάνει των αριθμό των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης μετατρέποντας τις συμβάσεις μερικής απασχόλησης σε πλήρους σε αριθμό υπαρχόντων εργαζομένων με στόχο να το επεκτείνει ευρύτερα στο μέλλον.

Η κα. Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στη Vodafone αποτελεί ηθική δέσμευση να προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες εργασίας και οφέλη που ανταποκρίνονται στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των απασχολουμένων σε εμάς. Στόχος και δέσμευσή μας στη Vodafone είναι να λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον στο οποίο οι αξίες της εταιρείας υποστηρίζονται και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται με εκτίμηση και αξιοπρέπεια.»

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜε εξαφάνιση απειλούνται 23.000 είδη
Επόμενο άρθροΗ Lamda Helix εγκαινίασε το Athens-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ