Αρχική Ειδήσεις Η νέα πλατφόρμα προσέλκυση Τούρκων τουριστών από την Marketing Greece

Η νέα πλατφόρμα προσέλκυση Τούρκων τουριστών από την Marketing Greece

0
Διαφήμιση

Στον «αέρα» βρίσκεται από σήμερα η νέα έκδοση του Discovergreece.com για την τουρκική αγορά, η οποία αποτελεί ορόσημο στη στρατηγική ανάπτυξη και συνεχή εξέλιξη της πολυβραβευμένης πλατφόρμας της Marketing Greece.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση των χαρακτηριστικών της τουρκικής αγοράς, αναπτύχθηκε μία ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ στοχεύοντας στην ενίσχυση της, καθώς η Ελλάδα αποτελεί το δεύτερο πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό για Τούρκους που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Η σημασία της συγκεκριμένης αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό επιβεβαιώνεται και από τα διαθέσιμα στοιχεία της TÜİK, της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας, σύμφωνα με τα οποία, περισσότεροι από 740.000 Τούρκοι τουρίστες επισκέφτηκαν τους ελληνικούς προορισμούς το 2014, αύξηση κατά 23% σε σύγκριση με το 2013, με την Θεσσαλονίκη, το Ανατολικό Αιγαίο και την Αθήνα να ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις τους.

Μέσα από τις σελίδες του Discovergreece.com, ο τούρκος επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την Ελλάδα ως ένα σύνολο μοναδικών εμπειριών και να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών, για πάνω από 120 μοναδικούς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η νέα έκδοση είναι μέρος ενός συνόλου ενεργειών μάρκετινγκ όπως η υλοποίηση ψηφιακής καμπάνιας, η αξιοποίηση των εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στοχευμένες ενέργειες δημοσίων σχέσεων και συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις. Σημειώνεται ότι με την προσθήκη αυτή Discovergreece.com είναι πλέον διαθέσιμο σε έξι γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά και τουρκικά).

Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου έγινε σε στενή συνεργασία με το Περιφερειακό Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΕΤΕ, ενώ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποτέλεσε βασικό υποστηρικτή της Marketing Greece.

Το 2013 ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ως σύγχρονος Κοινωνικός Εταίρος, ίδρυσε με συμμέτοχους το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), την MARKETING GREECE, Ανώνυμη Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η Marketing Greece στοχεύει, μέσω ενός πλάνου πολυεπίπεδης επικοινωνιακής στρατηγικής, να αναδείξει τη χώρα μας σε έναν από τους σημαντικότερους και ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη για το τοξικό νέφος από φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο
Επόμενο άρθροΔιεθνείς αγώνες σκοποβολής με τη συμμετοχή Ρώσων μεγιστάνων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ