Αρχική Ειδήσεις Βούλα Αργυροπούλου: «Το ψέμα της νηνεμίας»

Βούλα Αργυροπούλου: «Το ψέμα της νηνεμίας»

0
Διαφήμιση

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιωλκός το τέταρτο μυθιστόρημα της Βούλας Αργυροπούλου με τίτλο «Το ψέμα της νηνεμίας» (2015).

Το βιβλίο μιλά για:

• Τα ψεύτικα σημάδια που νομίζεις ότι διακρίνεις στη διαδρομή της ζωής σου και που πάντα σε ξεγελούν γιατί άλλα σε περιμένουν στη γωνία που δεν μπορείς να τ’ αποφύγεις.

• Τα δρομολόγια του έρωτα που δεν έχουν ανταπόκριση, γιατί άλλοτε περιμένεις στο σταθμό του άδικα, γιατί άλλοτε έχει φύγει το τρένο του, πριν φτάσεις ή γιατί άλλοτε συμβιβάζεσαι με μια θέση στο τελευταίο βαγόνι.

Και λέει την ιστορία μια γυναίκας που νόμισε ότι με το «μη» και το «πρέπει», μπορεί να βάλει τη ζωή σε ράγες και να την πάει όπου θέλει, που νόμισε ότι το δικό της πρέπει θα βρει συνοδοιπόρους τα πρέπει των άλλων. Και γελάστηκε γιατί, του καθενός το πρέπει έχει κολαούζο το εγώ του. Και άργησε να καταλάβει ν’ αφήνει τα πράγματα όπως έρχονται στη ζωή. Δεν έμαθε όμως ποτέ αν αυτό είναι καλό ή κακό.    

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: «Το ψέμα της νηνεμίας» είναι μία «πιθανή» συνέχεια του μυθιστορήματος της ίδιας «Ο βαρκάρης και τ’ απόνερα», αλλά και από μόνο του κάνει τη δική του διαδρομή.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓ. Τσιρώνης: «Η Τιθορέα μπορεί να εξελιχθεί σε μια περιοχή υπόδειγμα».
Επόμενο άρθροΤο Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων