Αρχική Ειδήσεις Vodafone Tech Learnings: Τεχνολογία για όλους

Vodafone Tech Learnings: Τεχνολογία για όλους

0
Διαφήμιση

H Vodafone δημιούργησε τα Vodafone Tech Learnings, μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με εξειδικευμένους ομιλητές αλλά και την συμμετοχή της Ομάδας Internet της Vodafone, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους χρήστες να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του Smartphone & του Tablet τους στο 100%, ώστε να κάνουν πιο εύκολη και απλή την καθημερινότητα τους.

Τα Vodafone Tech Learnings θα καλύψουν μία ευρεία θεματολογία, δίνοντας έμφαση, στη χρήση εφαρμογών, τη διαχείριση των social media από Smartphone & Tablet καθώς και την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Το 1ο σεμινάριο έχει θέμα «Φωτογραφία με Smartphone» και θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, στις 13.00μμ στο κατάστημα Vodafone στο The Mall Athens.

Ο βασικός ομιλητής, κ. Αναστάσης Πρωτοπαπάς αλλά και η Ομάδα Internet της Vodafone θα παρέχουν γνώσεις, όσον αφορά σε βασικές αρχές της φωτογραφίας και πως αυτές εφαρμόζονται σε Smartphones, καθώς και μία σειρά τεχνικών και εφαρμογών που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να βγάζουν μοναδικές φωτογραφίες. Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη με τη βοήθεια των κορυφαίων Samsung Galaxy S6.

H συμμετοχή στα Vodafone Tech Learnings είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν από πριν τη συμμετοχή τους σε κάθε σεμινάριο. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr/techlearnings

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here