Αρχική Ειδήσεις Το BattleHack Athens 2015 έρχεται!

Το BattleHack Athens 2015 έρχεται!

0
Διαφήμιση

H Aθήνα λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος στο BattleHack με σκοπό να αναδειχθεί σε πρωτεύουσα της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της τεχνολογικής υπεροχής στην ευρύτερη περιοχή.

Η PayPal και η Braintree δίνουν την ευκαιρία στους τοπικούς προγραμματιστές να βοηθήσουν την κοινότητά τους, να επιδείξουν τις ικανότητες και να μοιραστούν τις ιδέες τους, διαγωνιζόμενοι ενάντια στους κορυφαίους hackers της Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης.

Οι νικητές του κάθε τοπικού διαγωνισμού BattleHack θα ταξιδέψουν στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, για να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Τελικό του BattleHack (14 & 15 Νοεμβρίου 2015), όπου οι αντίπαλες ομάδες θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 δολαρίων.  

Το BattleHack Athens θα διεξαχθεί από τις 10 το πρωί το Σάββατο 30 Μαου, έως τις 5 το απόγευμα την Κυριακή 31 Μαου 2015, στο “The Hub Events”. Συγκέντρωσε την ομάδα σου και δήλωσε τώρα συμμετοχή στο BattleHack της Αθήνας: https://2015.battlehack.org/athens

Η Αρένα της Μάχης

Προκειμένου οι συμμετέχοντες στο BattleHack να διατηρήσουν την απόλυτη κυριαρχία του παιχνιδιού καθόλη την 24ωρη διάρκεια της διοργάνωσης, θα προσφέρονται γκουρμέ εδέσματα, απολαυστική μπύρα, αλλά και μασάζ. Την πρώτη ημέρα του BattleHack Athens, οι διαγωνιζόμενοι θα δηλώσουν τα ονόματά τους, θα γνωριστούν μεταξύ τους, θα σχηματίσουν ομάδες αναλόγως των δεξιοτήτων τους και θα γνωρίσουν τους κριτές προτού ξεκινήσει ο διαγωνισμός.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, το hacking θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και θα κορυφωθεί το μεσημέρι, οπότε και η κριτική επιτροπή θα απονείμει τα βραβεία στις πλέον ξεχωριστές και πρωτοποριακές εφαρμογές.  

Η Αψιμαχία

Κάθε αυτόνομη εφαρμογή που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα αξιολογηθεί με βάση την ποιότητα του κώδικά της και την ενσωμάτωση της επιβαλλόμενης AP, και όχι με το κατά πόσο είναι εφικτή η εμπορική της εκμετάλλευση.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένα ονόματα του χώρου, όπως ο John Lunn, Senior Global Director, PayPal/Braintree_Dev., ο George Psistakis, Ιδρυτής των Blendo και Apirise, και ο George Kasselakis, Partner του Openfund, και όλοι τους ανυπομονούν να ανακαλύψουν τα σπουδαιότερα ταλέντα και να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες των προγραμματιστών της περιοχής.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα hackathons, το BattleHack δημιουργεί ένα αληθινά απελευθερωμένο περιβάλλον για τους προγραμματιστές, όπου ουδείς προτίθεται να μεροληπτήσει υπέρ των εμπλεκόμενων εταιρειών, ούτε και να επηρεάσει το έργο των developers, με κανέναν τρόπο.

Τα Τρόπαια

Οι νικητές του BattleHack Athens θα κερδίσουν πέλεκεις, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για τον Παγκόσμιο Τελικό στην Silicon Valley, και βέβαια την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ως “Κορυφαίοι Προγραμματιστές της Ελλάδας” τους νικητές από άλλες τοπικές διοργανώσεις του BattleHack 2015 στην μεγάλη τελική διοργάνωση. Το βραβείο για τον πρώτο επιλαχόντα θα είναι μια κονσόλα XBOX One 500GB και για τον δεύτερο επιλαχόντα ένα κιτ ADAFRUIT ARDX V1.3.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 2015.battlehack.org. Εκεί μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής, το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, πληροφορίες λοιπών συνεργατών, διάφορα βίντεο, καθώς και απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here