Αρχική Ειδήσεις Συναυλία για τους νέους με νοητική υστέρηση

Συναυλία για τους νέους με νοητική υστέρηση

0
Διαφήμιση

Η μουσική παράσταση – αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, την Κύπρο, που έχει μοιραστεί στα δυο”, που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο τον Οκτώβριο με τεράστια επιτυχία, για μια μοναδική βραδιά στις 8 Ιουνίου, σε ένα από τα ομορφότερα θέατρα της πόλης, το Κηποθέατρο Παπάγου.

Η συναυλία διοργανώνεται με στόχο να υποστηριχθούν οι προσπάθειες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ» να ενδυναμώσει το έργο του Συλλόγου «Το Εργαστήρι», για την κατασκευή κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης νέων με νοητική υστέρηση.

Στην παράσταση συμμετέχουν τέσσερις εξαιρετικοί καλλιτέχνες: η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Δώρος Δημοσθένους και η Ραλλία Χρηστίδου, με τη συνοδεία μιας σπουδαίας ορχήστρας, που διευθύνει ο μαέστρος Γιάννης Παπαζαχαριάκης. Τη σύνθεση του προγράμματος ανέλαβε ο παραγωγός και μελετητής της ελληνικής μουσικής Ηλίας Μπενέτος. Σύμβουλος προγράμματος είναι η Αμαλία Τόκα.

«Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια» κι άλλα τραγούδια – σταθμοί σ’ ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα και εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα και της ψυχής.

Σε μια περίοδο που η κοινωνία έχει ανάγκη από ανάταση ψυχής, τα τραγούδια του Μάριου Τόκα μπορούν ν’ αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δύναμης.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν αποκλειστικά στο Σύλλογο Φίλων Α.μεΑ. σε υποστηριζόμενη διαβίωση “Αγάπη και Φροντίδα”, που υποστηρίζει και συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ευόδωση των σκοπών του Συλλόγου «Το Εργαστήρι».

Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου) – Παπάγου

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, Ώρα έναρξης 8:30 μ.μ. Γενική Είσοδος: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

– ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Δήμου Χολαργού – Παπάγου

Δ/νση: Αναστάσεως 90, Παπάγου τ. 2132027186

Από 2/6/2015 – 8/6/2015 και ώρες 9:00 – 14:30

– ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Δ/νση: Εθνικής Αμύνης & Λευκωσίας 25, Παπάγου

Από 1/6/2015 έως 7/6/2015 και ώρες: 9:00 – 14:30

– ΤΑΜΕΙΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟΥ

Από 8/6/2015 καιώρες 18:00 – 20:30

– VIVA GR., PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPORTS, ΙΑΝΟS, RELOAD, MEDIA MARKT

– ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ TRESOR

Δ/νση: Καραγεώργη Σερβίας 4 Στοά Καλλιγά, Σύνταγμα τ. 210 3232336

Από 21/5/2015 και ώρες καταστημάτων

Διαφήμιση