Αρχική Ειδήσεις Σεμινάριο για την Πειρατεία σε HELMEPA από Neda Maritime Agency Co.Ltd

Σεμινάριο για την Πειρατεία σε HELMEPA από Neda Maritime Agency Co.Ltd

0
Διαφήμιση

Με έντονο ενδιαφέρον παρακολούθησαν αξιωματικοί και στελέχη εταιρειών μελών της HELMEPA το πιστοποιημένο από το Lloyd’s Register Σεμινάριο για την Πειρατεία, που συνδιοργάνωσε και φιλοξένησε στα γραφεία της στον Πειραιά, η εταιρεία μέλος Neda Maritime Agency Co. Ltd.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες και να κατανοήσουν καλύτερα θέματα που αφορούν τη σωστή εφαρμογή του Σχεδίου Ασφάλειας Πλοίου και των Μέτρων Ασφάλειας για την αντιμετώπιση περιστατικών πειρατείας και ένοπλης ληστείας στα πλοία.

Το ακροατήριο αξιολόγησε με Άριστα όλες τις παρουσιάσεις, οι οποίες έγιναν από τους κ.κ. Αντώνη Σακέλλη, Marine Director/Neda, Χρήστο Κεχρή, HSQE Superintendent/Maran Gas Maritime Inc. και Γιώργο Τσουτσάνη, Training Manager/Diaplous Maritime Services.

Η HELMEPA ευχαριστεί θερμά τη Neda για αυτήν την πρωτοβουλία εμπλουτισμού του τρέχοντος Επιμορφωτικού Προγράμματος της ένωσης και προσβλέπει στην επιτυχή επανάληψη του Σεμιναρίου για 3η και τελευταία φορά μέσα στο 2015, την 15 Οκτωβρίου.

Διαφήμιση