Αρχική Ειδήσεις Οι κουπαστές των κρεβατιών είναι εστίες μολύνσεων

Οι κουπαστές των κρεβατιών είναι εστίες μολύνσεων

0
Διαφήμιση

Τα ποιο καυτά σημεία, για να κολλήσουμε επικίνδυνα βακτήρια είναι τα προστατευτικά κάγκελα στα κρεβάτια των νοσοκομείων. Η Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία “Schlosserei Röll GmbH” προσφέρει μια νέα λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος: Κάγκελα από Αντιμικροβιακό Χαλκό.

Η εταιρία Röll έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων για τις επιφάνειες αφής στα νοσοκομεία – συμπεριλαμβανομένων κουπαστές κρεβατιών, IV στατό ορών , καζανάκια, εξαρτήματα για πόρτες και παράθυρα, τραπεζάκια φαγητού και ειδικά προϊόντα – επωφελούμενη από τις υγειονομικές ιδιότητες του χαλκού, οι οποίες μπορούν να μειώσουν τις μικροβιακές μολύνσεις πάνω από 80% , συμβάλλοντας στη μείωση του κινδύνου της μόλυνσης.

Η εταιρία Röll έχει αναπτύξει τα προϊόντα αυτά σε σχέση με τη ζήτηση από τους ειδικούς για την υγεία που αναζητούν ενίσχυση στην πρόληψη και στον έλεγχο των λοιμώξεων, στο Γενικό Νοσοκομείο Hagen όπου αντικαταστάθηκαν πρόσφατα με αντιμικροβιακά προϊόντα χαλκού, κουπαστές κρεβατιών, IV στατό, καζανάκια, πάγκοι, πόρτες και διακόπτες για το φως.

Ο χαλκός είναι ένα ισχυρό αντιμικροβιακό υλικό με ταχεία αποτελεσματικότητα ευρέως φάσματος κατά των βακτηρίων και ιών που προκαλούν τις νοσοκομειακές λοιμώξεις, όπως ο MRSA και ο νοροϊός.

Αυτό το όφελος μοιράζεται μια σειρά από κράματα χαλκού – συμπεριλαμβανομένων τον ορείχαλκο και τον μπρούντζο – όπου συλλογικά σχηματίζουν μια οικογένεια υλικών που ονομάζεται «Αντιμικροβιακός Χαλκός». Οι επιφάνειες αφής από αντιμικροβιακό χαλκό χρησιμοποιούνται από εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο και συμβάλει στη μείωση της εξάπλωσης των λοιμώξεων, όπως ο MRSA.

Η εταιρία Röll είναι μια μικρή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1964, προσφέροντας εξειδικευμένες συγκολλήσεις και επεξεργασία μετάλλων. Επί πλέον κατασκευάζει εξαρτήματα για πόρτες και παράθυρα, προϊόντα για στέγες και υπηρεσίες συναρμολόγησης. Έχει πάρει έγκριση χρήσης του σήματος του αντιμικροβιακού χαλκού Cu + σε ανώτατο επίπεδο εύρους προϊόντων, από τον Απρίλιο του 2015, και καθίσταται η πιο πρόσφατη βιομηχανική εταιρεία που εγγράφεται στο σύστημα διαχείρισης.

Το λογότυπο του αντιμικροβιακού Χαλκού και το σήμα πιστοποίησης, Cu + χρησιμοποιείται από κορυφαίους προμηθευτές υλικών και σχεδιαστές, ειδικούς κατασκευαστές εξαρτημάτων και συστημάτων, προκειμένου να εντάξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην γκάμα του αντιμικροβιακού χαλκού.

Μια οργάνωση που χρησιμοποιεί το λογότυπο και σήμα του αντιμικροβιακού χαλκού θα πρέπει να της έχει χορηγηθεί άδεια με βάση την τήρηση αυστηρών κανόνων χρήσης από τον Διεθνή Οργανισμό Χαλκού (International Copper Association, Ltd. ) ή από το επιτόπιο αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Χαλκού.

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΗ χειραψία «προειδοποιεί» για κίνδυνο πρόωρου θανάτου!