Αρχική Ειδήσεις Νέα Εποχή Goody’s Burger House με νέα εταιρική ταυτότητα

Νέα Εποχή Goody’s Burger House με νέα εταιρική ταυτότητα

0
Διαφήμιση

Τα Goody’s, μέλος του Ομίλου ΜΙG, ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία τους το 1975 από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στον Έλληνα καταναλωτή, την έννοια των burgers. Εδώ και 4 δεκαετίες, τα Goody’s έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην αγορά της εστίασης και να υπερισχύσουν έναντι εθνικών αλλά και πολυεθνικών εταιρειών. Το αμείωτο πάθος, όλων αυτών των ετών για πρωτοπορία, ανέδειξαν τα Goody’s ως την πλέον αγαπημένη μάρκα διαχρονικά. Από το ξεκίνημα τους μέχρι και σήμερα, τα Goody’s, συνεχίζουν να πρωτοπορούν, δημιουργώντας τάσεις και εξελίσσοντας την αγορά της εστίασης.

Στα πλαίσια της συνεχούς προόδου και με επίκεντρο τον καταναλωτή, τα Goody’s Burger House παρουσιάζουν την επόμενη μέρα, αναβαθμίζοντας το μοντέλο εστίασης σε επίπεδο εμπειρίας, περιβάλλοντος και εξυπηρέτησης. Η νέα αυτή εποχή των Goody’s Burger House χαρακτηρίζεται από τη σύγχρονη αισθητική, την προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, καθώς και το εμπλουτισμένο μενού με σαφή εξειδίκευση στα burgers.

Η επόμενη σελίδα στην ιστορία των Goody’s Burger House επισφραγίζεται με το νέο λογότυπο, το οποίο σχεδιάστηκε για να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή μιας κορυφαίας ελληνικής μάρκας. Το λογότυπο αυτό ορίζει την ανανεωμένη ταυτότητα των Goody’s Burger House, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις βασικές διαχρονικές αξίες του σήματος, όπως είναι η εξειδίκευση στα burgers, η σταθερά υψηλή ποιότητα σε επίπεδο φαγητού και εξυπηρέτησης, η πρωτοπορία σε κάθε βήμα της πορείας του και πάνω από όλα η αξία ενός μοντέλου εστίασης με διαχρονικότητα και απήχηση στο ευρύ κοινό.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Επόμενο άρθροΤο Βυζαντινό Μουσείο φιλοξενεί την τελετή απονομής των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ