Αρχική Ειδήσεις “Μαθήματα” ανακύκλωσης σε μαθητές και γονείς

“Μαθήματα” ανακύκλωσης σε μαθητές και γονείς

0
Διαφήμιση

Ημερίδα με θέμα: «Ανακύκλωση ή Αξιοποιώντας τους Εξαντλήσιμους φυσικούς Πόρους στο Πλαίσιο του Μαθήματος της Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αιμιλία Ρέτσου» του συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Προϊστάμενος Δ/θμιας εκπαίδευσης κ. Μαυρίδης Μιχαήλ, ο κος Γεώργιος Τσότσος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ12 Αρχιτεκτόνων-Τοπογράφων-Πολιτικών Μηχανικών, καθώς και ο κος Σταμπολίδης Νικόλαος, Δ/ντης του 2ου Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, γονείς και κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες από διάφορα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Η Ανακύκλωση, η Τεχνολογία, η Οικονομία, η Πληροφορική, η Διδακτική της Αξιοποίηση των Φυσικών Πόρων μέσα από κείμενα της Νεοελληνικής Γραμματείας, είναι κάποια από τα θέματα που απασχόλησαν τους εισηγητές. Την ημερίδα συντόνισε ο εκπαιδευτικός, κ. Ο. Κοψιδάς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε Έκθεση των πρότυπων εργασιών των μαθητών του Γυμνασίου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης με επαναχρησιμοποιούμενα υλικά υπό την επίβλεψη του κ. Ο. Κοψιδά, στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here