Αρχική Ειδήσεις “Μαθήματα” ανακύκλωσης σε μαθητές και γονείς

“Μαθήματα” ανακύκλωσης σε μαθητές και γονείς

0
Διαφήμιση

Ημερίδα με θέμα: «Ανακύκλωση ή Αξιοποιώντας τους Εξαντλήσιμους φυσικούς Πόρους στο Πλαίσιο του Μαθήματος της Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αιμιλία Ρέτσου» του συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Προϊστάμενος Δ/θμιας εκπαίδευσης κ. Μαυρίδης Μιχαήλ, ο κος Γεώργιος Τσότσος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ12 Αρχιτεκτόνων-Τοπογράφων-Πολιτικών Μηχανικών, καθώς και ο κος Σταμπολίδης Νικόλαος, Δ/ντης του 2ου Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, γονείς και κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες από διάφορα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Η Ανακύκλωση, η Τεχνολογία, η Οικονομία, η Πληροφορική, η Διδακτική της Αξιοποίηση των Φυσικών Πόρων μέσα από κείμενα της Νεοελληνικής Γραμματείας, είναι κάποια από τα θέματα που απασχόλησαν τους εισηγητές. Την ημερίδα συντόνισε ο εκπαιδευτικός, κ. Ο. Κοψιδάς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε Έκθεση των πρότυπων εργασιών των μαθητών του Γυμνασίου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης με επαναχρησιμοποιούμενα υλικά υπό την επίβλεψη του κ. Ο. Κοψιδά, στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας.

Διαφήμιση