Αρχική Τεχνολογία Φτιάξτε σώμα με το Google Fit

Φτιάξτε σώμα με το Google Fit

0
Διαφήμιση

Το GoogleFit το είδαμε πριν μερικούς μήνες, ως μια πλατφόρμα που θα βοηθά τον χρήστη που ασκείται, να παρακολουθεί την υγεία του και να επιτύχει τους στόχους που βάζει σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Η εφαρμογή GoogleFit υπολογίζει πόσο περπατά ή τρέχει ή κάνει ποδήλατο ο χρήστης και πλέον υπολογίζει και τις θερμίδες που έκαψε. Παράλληλα, μπορεί να υπολογίσει την απόσταση που διήνυσε ο χρήστης είτε τρέχοντας ή περπατώντας, είτε κάνοντας ποδήλατο.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής GoogleFit γίνεται διαθέσιμη σταδιακά για όλους και για να λειτουργήσει ο υπολογισμός μέτρησης θερμίδων, θα πρέπει ο χρήστης να δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες, όπως είναι το βάρος του, το ύψος του και την ηλικία του.

Επίσης, η νέα έκδοση έρχεται με ένα ανασχεδιασμένο ιστορικό που κατηγοροποιεί τις δραστηριότητές ανά μέρες, εβδομάδες ή μήνες, ενώ το update περιλαμβάνει ακόμη και ένα GoogleFitwidget για την homescreen του smartphone, καθώς και ένα watchface για το AndroidWear.

Με την αναβάθμιση αυτή η Google προσφέρει μία πλήρης εφαρμογή αντίστοιχη των γνωστών Runtastic και Endomondo, με ελαφρώς λιγότερα χαρακτηριστικά.

Πηγή: e-pcmag

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤρόποι αντιμετώπισης του Πονοκεφάλου
Επόμενο άρθροΛιώνει η μεγαλύτερη κρηπίδα πάγου στην Ανταρκτική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ