Αρχική Ειδήσεις Επένδυση ύψους ενός εκατ. ευρώ στη Nubis

Επένδυση ύψους ενός εκατ. ευρώ στη Nubis

0
Διαφήμιση

Χρηματοδότηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ έλαβε η ελληνική εταιρεία επιχειρηματικού λογισμικού Nubis από το επενδυτικό ταμείο Elikonos Jeremie Fund, το οποίο στηρίζει και χρηματοδοτεί εταιρείες που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο των νέων τεχνολογιών.

Η Nubis, μια από τις πλέον καινοτόμες νέες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού, ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα το 2013 και από τότε επεκτείνεται τόσο στην εγχώρια, όσο και στις διεθνείς αγορές.

Η εταιρεία ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις αξιοποιώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου cloud computing. Για την χρήση των εργαλείων της εταιρείας δεν απαιτείται κανενός είδους εγκατάσταση, παρά μόνο ένας browser και μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Χωρίς ανάγκη για αναβαθμίσεις σε υλικό εξοπλισμό ή άλλο λογισμικό, τα προϊόντα της Nubis βοηθούν τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις τεχνολογίες νέας γενιάς και να μειώσουν τα κόστη τους.

Η σημαντικότερη όμως καινοτομία είναι η δυνατότητα στους συνεργάτες, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον, να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εξειδικευμένες λύσεις που μπορούν να απευθύνονται στις κάθετες αγορές που δραστηριοποιούνται.

Διαφήμιση