Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά 4 τρόφιμα που θα αγοράσετε μία φορά αλλά θα έχετε για πάντα!

4 τρόφιμα που θα αγοράσετε μία φορά αλλά θα έχετε για πάντα!

0
Διαφήμιση

Υπάρχουν μερικά τρόφιμα που θέλουμε πάντα να βρίσκονται στην κουζίνα μας καθώς ταιριάζουν σε κάθε φαγητό. Τέσσερα από αυτά χρειάζεται να τα αγοράσουμε μόνο μία φορά…

Κρεμμύδι

Κόψε την ρίζα (λίγο πάνω από το λευκό τμήμα) και φύτεψε την σε μία γλάστρα σε φωτεινό σημείο του σπιτιού σου. Μην ξεχνάς να την ποτίζεις, χωρίς να το παρακάνεις όμως και αν δημιουργηθεί κρούστα στην επιφάνεια του χώματος, απλώς σκάλισε το.

Μαρούλι

Συνηθίζεις να πετάς τη λευκή του βάση; Μην το κάνεις! Τοποθέτησέ την σε ένα μπολ με λίγο νερό σε φωτεινό μέρος και σε λίγες ημέρες θα δεις τα πρώτα φύλλα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σκόρδο

Βάλε μία σκελίδα σκόρδου σε μία γλάστρα που να την «βλέπει» ο ήλιος. Όσο το φυτό σου θα μεγαλώνει και θα πετάει βλαστάρια, εσύ θα πρέπει να τα κόβεις ώστε να αναπτυχθεί όσο περισσότερο γίνεται. Μην ξεχάσεις φυσικά, το καθημερινό πότισμα.

Τζίντζερ

Κόψε ένα από τα «εξογκώματα» της ρίζας που να έχει τουλάχιστον ένα «μάτι» πάνω του. Στη συνέχεια βρες ένα ζεστό σημείο στο σπίτι σου που όμως δεν χτυπάει ο ήλιος και φύτεψέ το (με το «μάτι» προς τα πάνω) σε μία γλάστρα με υγρό έδαφος. Μετά από 9 μήνες που το φυτό σου θα έχει αναπτυχθεί, κόψε ένα μικρό κομμάτι από τη ρίζα αλλά μην ξεχάσεις να την σκεπάσεις πάλι και να ρίξεις μπόλικο νερό.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here