Αρχική Καινοτομία Βραχιόλι αλλάζει σχέδιο μέσω της χρήσεως του… κινητού!

Βραχιόλι αλλάζει σχέδιο μέσω της χρήσεως του… κινητού!

0
Διαφήμιση

Η ουγγρική startupLiber8 λάνσαρε ένα καινούργιο βραχιόλι, που ονομάζεται «TagoArc» και αλλάζει σχέδια, χάρις στην ενσωματωμένη οθόνη με ηλεκτρονικό μελάνι.

Τα σχέδια και οι εικόνες μπορούν για παράδειγμα να προέρχονται από τα αρχεία του smartphone σας. Υπάρχει μάλιστα μια ειδική εφαρμογή για smartphone, που δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη εικόνων.

«Στην εφαρμογή έχουμε χιλιάδες σχέδια από καλλιτέχνες, σχεδιαστές, ακόμη και από γνωστά ονόματα του design. Πηγαίνετε στην εφαρμογή, διαλέγετε το σχέδιο που θέλετε, ακουμπάτε το smartphone στο βραχιόλι σας, πατάτε τη μεταφορά εικόνας και με την εικόνα μεταφέρεται ταυτόχρονα και ενέργεια στο βραχιόλι.

Περιμένετε δέκα δευτερόλεπτα και έχετε το νέο σχέδιο στο βραχιόλι σας» δήλωσε η Ρέκα Κόβακς, διευθύντρια διεθνών σχέσεων της Liber8.

Η ενέργεια που μεταφέρεται με την εικόνα είναι η αναγκαία για να λειτουργήσει η οθόνη χαμηλής κατανάλωσης που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό μελάνι. Άρα το βραχιόλι δεν χρειάζεται καθόλου άλλη ενέργεια και δεν έχει μπαταρίες.

Το smartphone συνδέεται με το βραχιόλι μέσω ραδιοσυχνοτήτων και πιο συγκεκριμένα μέσω επικοινωνίας κοντινού πεδίου, ακουμπώντας το ένα με το άλλο, ή φέρνοντάς τα πολύ κοντά.

«Κάτω από την οθόνη ηλεκτρονικού μελανιού, υπάρχει ένα τσιπ επικοινωνίας κοντινού πεδίου, που είναι ουσιαστικά η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να συνδεθεί με το τηλέφωνό σας.

Επιπλέον έχουμε όλες αυτές τις πρόσθετες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που κάνουν τη μαγική δουλειά. Ο πυρήνας αυτής της τεχνολογίας είναι η οθόνη και η επικοινωνία κοντινού πεδίου» εξήγησε η Ρέκα Κόβακς.

Το συγκεκριμένο βραχιόλι καταργεί δηλαδή τα όρια ανάμεσα στα ηλεκτρονικά γκάτζετ και τα κοσμήματα, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του. Κοστίζει περίπου 300 Ευρώ.

Πηγή: euronews

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑκράτεια: Αίτια και Διάγνωση
Επόμενο άρθροΑντίθετος με την εθελούσια έξοδο στη Χαλυβουργική ο Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ