Αρχική Ειδήσεις Βραβεύτηκαν οι 23 επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Βραβεύτηκαν οι 23 επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

0
Διαφήμιση

Τις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα το 2015, βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας «Best Workplaces 2015» βράβευσε το Great Place to Work Hellas, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το Great Place to Work Institute είναι μια διεθνής εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης που συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις παγκοσμίως για τη δημιουργία, τη μελέτη και την αναγνώριση οργανισμών με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Great Place to Work Institute Hellas Δημήτρης Μαύρος ανέφερε ότι για άλλη μια χρονιά οι επιχειρήσεις επιμένουν στις προσπάθειές τους να κτίζουν ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον, επενδύοντας σημαντικούς πόρους και προσπάθεια.

Επίσης πρόσθεσε ότι η προσπάθεια που καταβάλουν οι επιχειρήσεις είναι συνεχής και η προσήλωσή τους στην επίτευξη του στόχου τους έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στη φήμη τους και στη θέση τους στην αγορά όσο και στην πιστότητα των πελατών τους.

Τα βραβεία στους εκπροσώπους των 23 εταιρειών που διακρίθηκαν απένειμαν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καβαθθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ (Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), ο Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) και Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ.

Στην έρευνα Best Workplaces 2015, που πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά και διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διακρίθηκαν εφέτος 23 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Ειδικότερα οι 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους είναι οι εξής: Pfizer Hellas, Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, NN Hellas (πρώην ING Greece), MSD, PepsiCo – Tasty Foods, Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ, Pharmathen, KLEEMANN, Β. Καυκάς ΑΕ και Accenture.

Οι 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους είναι οι εξής: AbbVie Φαρμακευτική, MARS Group (Hellas), Microsoft Hellas, British American Tobacco Ελλάς, Coca-Cola Hellas, Epsilon Net, Johnson & Johnson Hellas Καταναλωτικά Προϊόντα, TRAVELPLANET24, Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Eπιχειρήσεων και Novo Nordisk Ελλάς.

Διαβάστε επίσης:  Τα μέτρα που λαμβάνονται για τσουνάμι στην Ελλάδα - Οι "κόκκινες" περιοχές

Οι τρεις «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους είναι οι εξής: SAS Institute, PCS και ActionAid Ελλάς.

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 51 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 21.822 εργαζόμενους.

Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΘεαματική η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Athens Half Marathon Expo 2015
Επόμενο άρθροΚατασκευάστηκε το πρώτο ηλεκτρονικό χαρτί (e-paper) στην Ιαπωνία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ