Αρχική Ειδήσεις Θεαματική η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Athens Half Marathon Expo 2015

Θεαματική η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Athens Half Marathon Expo 2015

0
Διαφήμιση

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για την AthensHalfMarathonExpo, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2015 στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, έχοντας ήδη συγκεντρώσει έναν τεράστιο αριθμό συμμετοχών από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της δρομικής αθλητικής αγοράς της Ελλάδας.

Διοργανώνουμε ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό εκθεσιακό event και προσκαλούμε όλους εσάς που μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τον αθλητισμό, να ζήσετε μαζί μας μία αξέχαστη εμπειρία.

Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες αναμένεται να παρακολουθήσουν την Έκθεση και να επισκεφτούν τα περίπτερα των πιο γνωστών και σημαντικών εταιριών της αγοράς που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Η AthensHalfMarathonExpo, η οποία θα λειτουργεί ΚΑΙ την ημέρα του Ημι-Μαραθωνίου, πρόκειται να εξελιχθεί σ’ ένα μεγάλο αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ, αξιοποιώντας την άμεση σύνδεσή της με τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας για να εξασφαλίσει τους χιλιάδες δρομείς του για κοινό, καθώς και επισκέπτες- εκπρόσωπους του πιο ενεργού και δυναμικού αγοραστικά κοινού στην Ελλάδα και διεθνώς!

Διαφήμιση