Αρχική Ειδήσεις Το CU σε στέλνει σε δημιουργικό σεμινάριο μεταξοτυπίας

Το CU σε στέλνει σε δημιουργικό σεμινάριο μεταξοτυπίας

0
Διαφήμιση

Το CU στηρίζοντας σταθερά τις δημιουργικές κοινότητες και τους νέους με δημιουργικά ενδιαφέροντα, υποστηρίζει τα CUstom Screenprinting Seminars & Workshops και δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό CU user να κερδίσει μία θέση δωρεάν συμμετοχής και να μάθει από τους ειδικούς την τέχνη της μεταξοτυπίας.

Τα CUstom Screenprinting Seminars & Workshops διοργανώνονται από τις ομάδες Silk Bastards και Print-it, το Μάιο στο Ρομάντσο, με την υποστήριξη του CU και απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της μεταξοτυπίας, από advanced designers έως δημιουργικούς DIYers.

Κατά τη διάρκειά τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τη σωστή μελέτη, οργάνωση και εκτέλεση μιας μεταξοτυπικής παραγωγής. Ζητούμενο θα είναι η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου project, από το σχέδιο μέχρι την εκτύπωση σε ύφασμα ή χαρτί. Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

• 4/5 BRIEF

• 8-9/5 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

• 15, 16, 17/5 WORKSHOPS

Κατά τη διάρκεια των workshops, θα πραγματοποιηθεί και real time Exhibition με τα έργα των συμμετεχόντων, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό που θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στο Ρομάντσο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γεράνι 2015».

Στα workshops θα βρίσκεται και το CU Pop up T-Shirt Bike, το οποίο θα τυπώνει τα έργα των συμμετεχόντων που θα επιλέξουν σαν υλικό εκτύπωσής τους το ύφασμα. Το CU Pop up T-Shirt Bike είναι η πρώτη 3χρωμη κινητή μονάδα μεταξοτυπίας στον κόσμο, που δημιουργήθηκε από τους Silk Bastards για το CU. Κάνει εδώ κι ένα χρόνο εμφανίσεις σε events και συναυλίες, όπου που τυπώνει και μοιράζει συλλεκτικά t-shirts δωρεάν.

Το κόστος συμμετοχής στα CUstom Screenprinting Seminars & Workshops είναι 220€. Οι συνδρομητές CU έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μία δωρεάν θέση συμμετέχοντας σε κλήρωση. Περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων και συμμετοχή για διεκδίκηση της δωρεάν θέσης στο https://www.facebook.com/events/814820038614408/

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στο Ρομάντσο, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων εξ αποστάσεως, με live streaming.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here