Αρχική Ειδήσεις Παιδική Μουσική Παράσταση με Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στον Ιανό

Παιδική Μουσική Παράσταση με Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στον Ιανό

0
Διαφήμιση

Συνεχίζεται και τις Κυριακές του Απριλίου στο βιβιλιοπωλείο Ιανό η παιδική μουσική παράσταση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου με τίτλο «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα».

Η συναυλία «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» είναι μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει τη μάθηση με το θέατρο και τη μουσική. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία αποτελείται από τα 25 τραγούδια-μελοποιημένα ποιήματα του ως άνω βιβλίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσουν στα παιδιά μια πληθώρα μουσικών οργάνων, όπως: πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, τύμπανα, τρομπόνι, κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, μπουζούκι κ.ά., και τους ήχους που μπορούν να παραχθούν από το καθένα.

Επίσης, θα ακουστούν οι φωνές του Φοίβο Δεληβοριά, του Διονύση Σαββόπουλου, της Βικτωρίας Ταγκούλη, του Σπύρου Σακκά και της Σαβίνας Γιαννάτου.

Τέλος, θα προβάλλονται μέσω προτζέκτορα ειδικά επεξεργασμένα βίντεο και slideshow του βιβλίου, σε εικονογράφηση της Χρύσας Σπυρίδωνος, ώστε τα παιδιά να μπορούν να τραγουδήσουν όλα τα γράμματα της αλφαβήτας μαζί με τους καλλιτέχνες.

Μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (Άνθρωπος-Ορχήστρα) παίζουν και τραγουδούν οι: Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα), Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πλήκτρα), Χάρης Κωνσταντόπουλος (σαξόφωνο, κλαρινέτο) και η Ντίνα Καφτεράνη (εμψυχώτρια).

Διάρκεια (περίπου): 75’

Είσοδος: Ενήλικες: 5,00€, Παιδιά: 8,00€

 

Διαφήμιση