Αρχική Ειδήσεις Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον Ελληνικό Κόσμο

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον Ελληνικό Κόσμο

0
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Toy Stories» ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την περίοδο των διακοπών του Πάσχα με τίτλο «Το δικό μου αγαπημένο παιχνίδι. Τα μυστικά και η ιστορία του» ξεκινά στις 6 Απριλίου με διάρκεια έως τις 17 Απριλίου στον «Ελληνικό Κόσμο».

Το αγαπημένο παιχνίδι κάθε παιδιού έχει τη δική του ιστορία. Ακόμα κι αν τώρα βρίσκεται κλεισμένο στο σκοτάδι, σε ένα παλιό μπαούλο ή σε μια αποθήκη. Οι μικροί φίλοι καλούνται να φέρουν μαζί τους στον «Ελληνικό Κόσμο» το αγαπημένο τους παιχνίδι και να αποτυπώσουν την ιστορία του με έναν διαφορετικό εικαστικό τρόπο.

Στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ιστορίες παιχνιδιών και με ποιο τρόπο αποτυπώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, ενώ, παράλληλα, θα γνωρίσουν ορισμένα από τα μικρά μυστικά ενός συλλέκτη παιχνιδιών. Τέλος, θα παρουσιάσουν την ιστορία του αγαπημένου τους παιχνιδιού.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται στo πλαίσιο της έκθεσης «Toy Stories» στον Ελληνικό Κόσμο. Πρόκειται για μια έκθεση σπάνιων και πολύτιμων παιχνιδιών απ’ όλο τον κόσμο η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 100 σπάνια και μοναδικά παιχνίδια από τη συλλογή του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. (Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλολογικών και Ιστορικών Αρχείων), μία από τις μεγαλύτερες συλλογές παιχνιδιών του κόσμου.

Ημερομηνίες: Τη Μεγάλη Εβδομάδα: 6/04, 7/04, 8/04 & την Εβδομάδα του Πάσχα: 15/04, 16/04, 17/04

Ηλικίες: 5 έως 12 ετών

Ώρα έναρξης: 11:30

Κόστος συμμετοχής: 8,5 ευρώ

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here