Αρχική Ειδήσεις Κυκλοφόρησε το νέο γυναικείο περιοδικό «Fmagazine»!

Κυκλοφόρησε το νέο γυναικείο περιοδικό «Fmagazine»!

0
Διαφήμιση

Tο περιοδικό «F» ξεκίνησε από έναν προβληματισμό: Τι αναζητούν οι νέες γυναίκες από ένα περιοδικό στην κρίσιμη φάση της ζωής τους, όταν τελειώνουν το λύκειο και είτε συνεχίζουν σε ακαδημαϊκές σπουδές είτε πιάνουν την πρώτη τους δουλειά;

Τότε που δεν τους αρκεί να ξεφυλλίζουν σελίδες με τις επώνυμες συλλογές της νέας σεζόν και να διαβάζουν   τοποθετήσεις για το τι πρέπει να κάνουν για να είναι αρεστές; Η απάντηση ελπίζουμε να είναι το «F».

Η εκδοτική εταιρεία COMPUPRESS έχει ήδη διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του εφηβικού κοριτσίστικου κοινού με το περιοδικό «U! girl», το οποίο κυκλοφορεί ήδη τελευταία χρόνια και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των κοριτσιών!

Τώρα αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση ενός περιοδικού για νέες γυναίκες, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως ανεξάρτητα ενήλικα άτομα. Νέες γυναίκες γεμάτες περιέργεια και ερωτήσεις, με ποικίλα ενδιαφέροντα και αδυναμίες, που θέλουν να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν.

Το «F» καλύπτει όλα τα καθημερινά ενδιαφέροντα ενός κοινού που, αφήνοντας πίσω τις ανησυχίες της εφηβείας, βαδίζει στην ενηλικίωση σ’ έναν κόσμο γεμάτο πληροφορίες και εικόνες. Το «F» φιλτράρει τα πιο ενδιαφέροντα και περίεργα στους χώρους της μόδας, της ομορφιάς, του κινηματογράφου, της μουσικής, του βιβλίου, των celebrities και των δημόσιων προσώπων.

Το «F» θα ενημερώσει τις αναγνώστριές του, θα τις κάνει να γελάσουν, θα τις προβληματίσει και θα τις ξαφνιάσει ευχάριστα με όλα όσα δε γνώριζαν.

Και όλα αυτά με μια ματιά φρέσκια… σαν αυτή της αναγνώστριάς του.

Το «F» δεν είναι απλώς ένα ακόμη έντυπο. Έχει ανησυχίες. Είναι τολμηρό. Πραγματεύεται θέματα και πρόσωπα που δεν είναι πάντα εύκολα. Είναι νεανικό και στιλάτο, δυναμικό, edgy, αισιόδοξο, γεμάτο χιούμορ και, κυρίως, με το δικό του χαρακτήρα.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, τα πρόσωπα του μήνα που ξεχώρισαν, lifestyle, όλα τα τελευταία νέα από το χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της μουσικής, θέματα από τη ζωή κάθε νέας γυναίκας, σχέσεις και προτάσεις για εξόδους είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται.

Διαφήμιση