Αρχική Ειδήσεις Η SAP υποστηρικτής του TEDxAcademy Youth 2015

Η SAP υποστηρικτής του TEDxAcademy Youth 2015

0
Διαφήμιση

Η SAP σταθερά προσανατολισμένη στην προώθηση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας στηρίζει τη φετινή διοργάνωση του TEDxAcademyYouth 2015. Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τρίτη 5 Μάιου 2015, στο Μουσείο Μπενάκη επί της οδού Πειραιώς.

Το TEDxAcademy Youth 2015 με θέμα «Τόλμησε να ονειρευτείς» δίνει το λόγο στους νέους και προσκαλεί άτομα ηλικίας 16-23 ετών από όλη την Ελλάδα να γίνουν ομιλητές και να μοιραστούν τις σκέψεις, τις επιδιώξεις και τα όνειρα τους, προσφέροντας απλόχερα φρέσκες και ανανεωτικές ιδέες, ικανές να διαμορφώσουν ένα καλύτερο κόσμο. Γι’ αυτό το λόγο, η SAP αποφάσισε να συνεργαστεί για ακόμη μια χρονιά με το TEDX Academy και να γίνει αρωγός του πρώτου TEDx AcademyYouth, δίνοντας χώρο και βήμα στους νέους της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, νέοι ομιλητές από όλη τη χώρα, με την ευγενική υποστήριξη της SAP, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα πράγματα που τους εμπνέουν στη ζωή, για τα όνειρα τους και πως σκέπτονται να τα πραγματοποιήσουν, καθώς και πως θέλουν να συμβάλουν στη διαμόρφωση μιας καλύτερης πραγματικότητας, προάγοντας τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την εκπαίδευση, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική προσφορά.

Διαφήμιση