Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Η αγροδιατροφική τεχνολογία στην 2η Εικονική εμπορική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη

Η αγροδιατροφική τεχνολογία στην 2η Εικονική εμπορική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη

0
Διαφήμιση

Από τις 21 Απριλίου έως και της 30 του ιδίου μήνα θα διαρκέσει η 2η εικονική εμπορική έκθεση, AgroFoodTech 2015, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου e-F+TN, e-Fairs and Trade Networking / Εικονικές Εκθέσεις και Εμπορική Δικτύωση, του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας.

Η έκθεση, της οποίας συντονιστής εταίρος είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, χωρίζεται σε δύο ενότητες την AgroTech και την FoodTech και βρίσκεται στο link http://agrofoodtech2015.virtualfairs.eu/

H συμμετοχή των εταιριών-εκθετών είναι δωρεάν και γίνεται σε πολύ απλά βήματα, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα, με την υποστήριξη τεχνικού γραφείου που θα αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία στα πλαίσια υλοποίησης του επιδοτούμενου έργου.

Η έκθεση AgroFoodTech 2015 θα διαθέτει και φυσικό περίπτερο στα πλαίσια της 6ης Διεθνούς Έκθεσης IDMA Μηχανημάτων και Τεχνολογιών Σιτηρών, στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκίας, με τη συμμετοχή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Σακάριας, Τουρκίας – εταίρος του έργου e-F+TN.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο καλεί κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία να συμμετέχει ως εκθέτης στην έκθεση AgroFoodTech 2015, προβάλλοντας τα προϊόντα της μέσα από ένα εικονικό περίπτερο που διαθέτει ηλεκτρονικά όλες τις λειτουργίες των φυσικών εκθέσεων και τις οποίες μπορεί κάθε επαγγελματίας να διαχειριστεί από τους χώρους της επιχείρησής του χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σημειώνεται ότι δίνεται και η δυνατότητα επίσκεψης της εικονικής έκθεσης με μια απλή δωρεάν εγγραφή για τον επισκέπτη, ο οποίος θα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με εταιρίες – εκθέτες από Ελλάδα, Βουλγαρία, Γεωργία, Μολδαβία και Τουρκία και να αφήσει την εικονική επαγγελματική του κάρτα στα περίπτερα των εκθετών.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που θα συμμετέχει, είτε ως εκθέτης είτε ως επισκέπτης, μπορεί να επωφεληθεί από τις δυνατότητες που προσφέρει μία εικονική έκθεση και να εξοικονομήσει κόστος και χρόνο.

Σκοπός του έργου e-F+TN, e-Fairs and Trade Networking, είναι η ενδυνάμωση των επιχειρηματικών συνεργασιών μέσω εικονικών διαδικτυακών εκθέσεων, μεταξύ των χωρών της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ενημερώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για τη συμμετοχή του στην έκθεση AgroFoodTech 2015, να επικοινωνήσει με την κα. Α. Ταβλαρίδου, υπεύθυνη υλοποίησης του έργου, στο τηλ. 2310 327733 ή μέσω email a.tavlaridou@ahk.com.gr.

Διαφήμιση