Αρχική Ειδήσεις WIND: Το RUN GREECE σε Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα

WIND: Το RUN GREECE σε Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα

0
Διαφήμιση

Ταξίδι σε 6 πόλεις της Ελλάδας ξεκινά και φέτος η επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Οι αγώνες της σειράς RUN GREECE 2015, παρουσιάστηκαν σήμερα από τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, καθώς και το Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της WIND, κ. Γιώργο Τσαπρούνη που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κοινωνική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η εταιρεία σε κάθε πόλη/σταθμό, υποστηρίζοντας το έργο τοπικών φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης των πόλεων που θα πραγματοποιηθεί το RUN GREECE. Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές, ο δρομικός πλέον θεσμός GREECE ανοίγει αυλαία την Κυριακή 29 Μαρτίου στη Λάρισα και ακολουθούν το Ηράκλειο 26/4, τα Ιωάννινα 10/5, η Καστοριά 17/5, η Αλεξανδρούπολη 27/9 και η Πάτρα 11/10.

Στόχος για άλλη μία χρονιά είναι οι τοπικές κοινωνίες δώσουν ένα ηχηρό μηνύματα υπέρ της άθλησης, της διασκέδασης της επιμονής, της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεγγύης απέναντι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και μικροί και μεγάλοι να βγουν ξανά στους δρόμους, ξεπερνώντας τις 15.000 και πλέον περσινές συμμετοχές.

Με μήνυμα «Τρέχουμε όλοι μαζί με άλλον αέρα» ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης αναφερόμενος στην συνέχεια του θεσμού και της χορηγικής συνεργασίας αναφέρθηκε στη σπουδαία συνεργασία των φορέων τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης τόσο με το ΣΕΓΑΣ όσο και τη WIND και συμπλήρωσε:

«Με μεγάλη χαρά η WIND στηρίζει για 3η χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα RUN Greece. Φιλοδοξούμε για άλλη μια χρονιά όλοι οι φορείς να συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παρακινήσουμε τους ανθρώπους να ασχοληθούν με το μαζικό αθλητισμό και ταυτόχρονα με τη συμμετοχής τους να ευαισθητοποιηθούν απέναντι σε κοινωνικές ομάδες του τόπου τους που έχουν ανάγκη.

Η WIND μέχρι σήμερα έχει προσφέρει 68.000€ σε 11 φορείς στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού και φέτος θέλουμε να χαρίσουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται».

Στο πλαίσιο της συνολικής διοργάνωσης του RunGreece, η WIND καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας για τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου και στις 6 πόλεις, προσφέροντας υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής τηλεφωνίας και Internet.

Αλλά και τα καταστήματα WIND στις αντίστοιχες πόλεις «τρέχουν» στο ρυθμό των αγώνων με αποκλειστικές προσφορές για όλους σε κινητή, σταθερή, ίντερνετ αλλά και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας σε μοναδικές τιμές.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here