Αρχική Ειδήσεις Το βραβείο «Best Workplaces 2015» σε ελληνικές εταιρείες

Το βραβείο «Best Workplaces 2015» σε ελληνικές εταιρείες

0
Διαφήμιση

Στην έρευνα Best Workplaces 2015, που πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά και διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διακρίνονται φέτος 23 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Ειδικότερα οι 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους είναι οι εξής: Pfizer Hellas, Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, NN Hellas (πρώην ING Greece), MSD, PepsiCo – Tasty Foods, Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ, Pharmathen, KLEEMANN, Β. Καυκάς ΑΕ και Accenture.

Οι 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους είναι οι εξής: AbbVie Φαρμακευτική, MARS Group (Hellas), Microsoft Hellas, British American Tobacco Ελλάς, Coca-Cola Hellas, Epsilon Net, Johnson & Johnson Hellas Καταναλωτικά Προϊόντα, TRAVELPLANET24, Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Eπιχειρήσεων και Novo Nordisk Ελλάς.

Οι τρεις «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους είναι οι εξής: SAS Institute, PCS και ActionAid Ελλάς.

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 51 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 21.822 εργαζόμενους.

Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους. Η βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2015 θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης την Τετάρτη 22 Απριλίου.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here