Αρχική Τεχνολογία Νέος «αέρας» με την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών 4G πνέει στην Wind

Νέος «αέρας» με την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών 4G πνέει στην Wind

0
Διαφήμιση

Την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών 4G, αλλά και επενδύσεις ύψους 300 εκατ ευρώ για την προσεχή 5ετία σε υποδομές, δίκτυο τέταρτης γενιάς και network sharing, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, όπου και γνωστοποίησε τη δωρεάν και απεριόριστη χρήση data στο δίκτυο 4G της WIND για όλους τους πελάτες της, είτε είναι συνδρομητές με συμβόλαιο είτε κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας, έως και τον Απρίλιο! Σήμερα οι υπηρεσίες 4G τις WIND είναι διαθέσιμες στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, καλύπτουν το 75% του πληθυσμού και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το δίκτυο 4G θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με σκοπό μέχρι τα τέλη του 2015 η πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη να φτάνει το 60%

Σύμφωνα με τον κ. Ζαρκαλή, το 2015 αναμένεται να είναι μια αισιόδοξη χρονιά για το μέλλον της αγοράς τηλεπικοινωνιών, αφού όπως είπε οι προοπτικές για τα επόμενα χρόνια είναι εξαιρετικές και πληροφόρησε πως στο τέλος του 2014 η Wind έκλεισε συμφωνία χρηματοδότησης με ξένα πιστωτικά ιδρύματα, ύψους 175 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της κεφαλαιακής της επάρκειας.

Σε ότι αφορά την αναβάθμιση των καταστημάτων της συνεχίζεται το επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 20 εκατ. ευρώ και αναμένεται στο τέλος του 2015 να έχουν φτάσει τα 160 συνολικά, ενώ αυτή τη στιγμή λειτουργούν 50 καινούργια και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά: έφερε αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 25%, της πώλησης υπηρεσιών και συσκευών κατά 30% και αξεσουάρ ή gadget κατά 180%.

«Η προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μία εταιρία που εξελίσσεται» είπε ο διεθύνων σύμβουλος της εταιρείας, τονίζοντας ότι στόχος είναι η μεγιστοποίηση της αξίας των χρημάτων που καταβάλουν οι συνδρομητές, με επενδύσεις στο δίκτυο, καλύτερες υπηρεσίες, βέλτιστη εμπειρία του πελάτη, και καλά δίκτυα διανομής.

Ο επικεφαλής της Wind σημείωσε ότι η εταιρία θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στο λανσάρισμα νέων υπηρεσιών data και συνδυαστικών πακέτων, καθώς στρατηγική αυτή απέδωσε με αποτέλεσμα, η πελατειακή της βάση να αυξηθεί, καθώς 4 στα 10 νοικοκυριά της σταθερής αγοράζουν κινητή από την Wind, ενώ 5 στους 10 πελάτες κινητής προμηθεύτηκαν σταθερή από την ίδια εταιρία.

Tέλος, για την κοινή πρόταση εξαγοράς της Forthnet από Wind & Vodafone, ο κ. Zαρκαλής ανέφερε πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη καθώς η διαδικασία due diligence βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, ενώ αποκάλυψε ότι μετά την αναδιάρθρωση της εταιρίας, γίνονται προσλήψεις και ο κατώτατος μισθός στη Wind είναι 1000 ευρώ, με το 92% του προσωπικού να λαμβάνει περισσότερα από 1200 ευρώ το μήνα.

Διαφήμιση