Αρχική Ειδήσεις Κάντε φθηνότερο το ταξίδι με το τρένο με 10 κόλπα

Κάντε φθηνότερο το ταξίδι με το τρένο με 10 κόλπα

0
Διαφήμιση

Περιηγηθείτε οικονομικά, ανακαλύψτε τις πιο όμορφες διαδρομές χωρίς να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οργανώστε έτσι όπως εσείς θέλετε το ταξίδι σας, ξεχάστε τους περιορισμούς αποσκευών, το check-in και ξεκινήστε.

1. Ψάξτε για τις προσφορές και αξιοποιήστε τες στο έπακρο. Πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν χαμηλές τιμές σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις.

2. Εγγραφείτε σε newsletter για άμεση ενημέρωση των εκπτώσεων-προσφορών.

3. Ταξιδέψτε σε ομάδες με φίλους ή την οικογένεια για να γλυτώσετε χρήματα έως και 25%.

4. Μην αγοράσετε το εισιτήριο σας σε ώρες αιχμής. Οι τιμές αλλάζουν μέρα σε μέρα ανάλογα με τη ζήτηση. Αποφεύγετε την αγορά τους τα Σαββατοκύριακα και τα βράδια. Το πρωί και το μεσημέρι θα πετύχετε καλύτερες τιμές.

5. Αν ταξιδεύετε μόνος και είστε κάτω των 25 ετών ή φοιτητής εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις.

6. Αναζητήστε τα αργά τρένα και πληρώστε το 1/3 της αρχικής τιμής.

7. Κερδίστε χρήματα με έγκαιρη κράτηση τουλάχιστον 15 μέρες πριν το ταξίδι (τα περισσότερα εισιτήρια είναι διαθέσιμα 12 εβδομάδες πριν από το ταξίδι.

8. Ταξιδέψτε στους δημοφιλής προορισμούς σε ώρες εκτός αιχμής. Αναζητήστε τις ώρες αυτές σε site σιδηροδρομικών εταιρειών.

9. Για τις περιηγήσεις σας σε μία περιοχή μην αγοράζετε μεμονωμένα εισιτήρια, αλλά πακέτο ή κάρτα. Αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα από τις απλές διαδρομές.

10. Στους σταθμούς αναζητήστε την κάρτα με 10% έκπτωση σε σιδηροδρομικές καφετέριες και fast food.

Πηγή: doreandiakopes

Διαφήμιση