Αρχική Ειδήσεις «Διασκέδασε το μυαλό σου» με τον ΟΤΕ TV και το National Geographic...

«Διασκέδασε το μυαλό σου» με τον ΟΤΕ TV και το National Geographic Channel

0
Διαφήμιση

Την ψυχαγωγική πλευρά της επιστήμης παρουσιάζουν ο OTE TV και το National Geographic Channel μέσα από σειρά δράσεων που προγραμματίζουν στο πλαίσιο του 2ου Athens Science Festival, από τις 17 έως τις 22 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Με κεντρικό concept «Διασκέδασε το Μυαλό σου», ο OTE TV και το National Geographic Channel προσφέρουν στους επισκέπτες του φετινού Athens Science Festival μια σειρά από θεματικές δραστηριότητες και διαδράσεις, εκπαιδευτικά πειράματα, επιμορφωτικά παιχνίδια και προβολές, όλα εμπνευσμένα από τις δημοφιλείς σειρές ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel που απολαμβάνουν στον ΟΤΕ TV οι συνδρομητές του, όπως Brain Games, Street Genius, Going Deep with David Rees, Έξω από τα Όρια της Επιστήμης, Crowd Control και Beyond Magic with DMC.

Στον χώρο του ΟΤΕ TV και του National Geographic Channel, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα μυστικά πίσω από τις διάσημες οφθαλμαπάτες της σειράς Brain Games, να συμμετάσχουν σε πειράματα από την σειρά ντοκιμαντέρ Street Genius, να παίξουν παιχνίδια από τις σειρές Going Deep και Crowd Control, να βγάλουν φωτογραφίες, να παρακολουθήσουν ειδικές προβολές ντοκιμαντέρ, κ.α.

Επίσης, 30 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μοναδική live εμφάνιση από τον διάσημο illusionist της σειράς Beyond Magic with DMC, Drummond Money-Coutts, μέσω του διαγωνισμού που πραγματοποιεί αποκλειστικά για τους συνδρομητές του ο OTE TV.

Ο ταλαντούχος μάγος από τη Μ. Βρετανία θα παρουσιάσει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς οφθαλμαπάτες της σειράς. Οι δράσεις του ΟΤΕ TV και του National Geographic Channel θα φιλοξενούνται στο κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.  

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here