Αρχική Τεχνολογία Το κορυφαίο 4G Smartphone Motorola nexus 6 στη Vodafone

Το κορυφαίο 4G Smartphone Motorola nexus 6 στη Vodafone

0
Διαφήμιση

Η Vodafone προσφέρει ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί στο χώρο της τεχνολογίας με τα πιο νέα 4G Smartphones και Wearables. Όλοι μπορούν να απολαύσουν την καινοτομία, την ταχύτητα, την ευελιξία και την ελευθερία μέσα από το Super δίκτυο της Vodafone με το νέο 4G Smartphone Motorola nexus 6 και το νέο moto 360, το πρώτο στρογγυλό Smartwatch με design που θυμίζει κλασσικό ρολόι χειρός. Το νέο Motorola nexus 6 διαθέτει εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση Android 5.0 (Lollipop), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 2,7GHz, κάμερα ανάλυσης 13 megapixel και οθόνη Amoled QHD 6’’. Παράλληλα, η μπαταρία 3220 mAh προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στο χρήστη, ενώ ο φορτιστής Motorola Turbo που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, εξασφαλίζει 6 ώρες αυτονομίας στη συσκευή.

Tο νέο moto 360 ξεχωρίζει από κάθε άλλο Wearable, διαθέτει διαχρονικό design από ατσάλι & δέρμα και είναι συμβατό με όλα τα Android Smartphones με έκδοση 4.3 και πάνω. Παρέχει σημαντικές λειτουργίες όπως ενημέρωση κλήσεων, μηνυμάτων, καιρού και πλοήγησης. Είναι ανθεκτικό στο νερό, στη σκόνη (ΙP67) και στις γρατσουνιές χάρη στο τζάμι Corning Gorilla Glass 3, ενώ έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, αισθητήρα καρδιακών παλμών & βηματόμετρο, ώστε να καταγράφει με ακρίβεια την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη.

Τα νέα Motorola nexus 6 και moto 360 είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr στην προτεινόμενη τιμή των 699€ ή φθηνότερα στα προγράμματα Red και 299€, αντίστοιχα. Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone η εξειδικευμένη Ομάδα Internet είναι διαθέσιμη, ώστε να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να ρυθμίσουν το moto 360 & το Motorola nexus 6, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Moto-360

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here