Αρχική Ειδήσεις Η Schneider Electric πιστοποίησε την Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

Η Schneider Electric πιστοποίησε την Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

0
Διαφήμιση

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας, ανακοίνωσε την πιστοποίηση της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ για την παραγωγή των πινάκων μέσης τάσης SM6 της Schneider Electric στην ελληνική αγορά. Τα υψηλής αξιοπιστίας πεδία των πινάκων της οικογένειας SM6 έχουν τις τελευταίες δεκαετίες καταστεί το σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά των πινάκων δευτερεύουσας διανομής μέσης τάσης με αέρα ως μονωτικό υλικό. Η νέα σχεδίαση της σειράς SM6 ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του αναθεωρημένου προτύπου IEC 62271-200, για μεταλλοενδεδυμένα πεδία Μ.Τ.

Τα πεδία της νέας γενιάς SM6 κατασκευάζονται από έλασμα ειδικού χάλυβα, χρησιμοποιούν ως μονωτικό υλικό τον αέρα, μπορούν να φιλοξενήσουν αποζεύκτες σταθερού ή συρόμενου τύπου, ονομαστικής τάσης/ρεύματος έως και 24kV/1250A. Βρίσκουν εφαρμογή τόσο στο δημόσιο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας (υποσταθμοί ΜΤ/ΧΤ), όσο και σε καταναλωτές μέσης τάσης, όπως βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νοσοκομεία, φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, μηχανογραφικά κέντρα κα).

Η αδειοδότηση κατασκευής και πώλησης πινάκων της σειράς SM6 πραγματοποιήθηκε κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας επιλογής, εκπαίδευσης και ελέγχου που η Schneider Electric εφαρμόζει διεθνώς με εμπειρία πολλών ετών. Mε την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας η εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ έλαβε την πιστοποίηση για την παραγωγή των πινάκων SM6 στις εγκαταστάσεις της, στο Μενίδι, όπου επένδυσε στην υλικοτεχνική υποδομή που απαιτεί η υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένη διαδικασία κατασκευής των συγκεκριμένων πινάκων.

Πρόκειται για μια συμφωνία στρατηγικής σημασίας, με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση του μεριδίου της Schneider Electric στο συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς ηλεκτρολογικού υλικού και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών της ελληνικής αγοράς στη δευτερεύουσα διανομή.

Διαφήμιση