Αρχική Ειδήσεις Στα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς η China Union Pay (CUP)

Στα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς η China Union Pay (CUP)

0
Διαφήμιση

Την αποδοχή των καρτών της China Union Pay (CUP) σε όλα τα σημεία της, τόσο στα ATM όσο και στα τερματικά POS αποδοχής καρτών, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Η Τράπεζα Πειραιώς, διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο ATM με 1.850 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώνει την αποδοχή των καρτών με σήμα «China Union Pay» (CUP) στο σύνολο του δικτύου ATM της και τερματικών POS αποδοχής καρτών που διαθέτει η Τράπεζα σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η CUP, με πάνω από 3,5 δισ. κάρτες να έχουν εκδοθεί ως σήμερα, κυρίως από Κινεζικές Τράπεζες, είναι ο μεγαλύτερος Οργανισμός έκδοσης καρτών παγκοσμίως. Η συνεργασία της CUP με την Τράπεζα Πειραιώς διευρύνει τα σημεία αποδοχής των καρτών της στην Ελλάδα, που αποτελεί έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό για την Κίνα, και τις χώρες της Ασίας.

Η Τράπεζα Πειραιώς γίνεται η πρώτη Τράπεζα στην Ελλάδα που αποδέχεται τις κάρτες της CUP στα ATM της, διευρύνοντας έτσι τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει από τα ATM της. Συγχρόνως, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την Τράπεζα Πειραιώς για τερματικά POS αποδοχής καρτών, προσφέρουν τη δυνατότητα αποδοχής και CUP καρτών, βελτιώνοντας σημαντικά το επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους κατόχους καρτών CUP και τους συνεργαζόμενους εμπόρους.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟλική έκλειψη ηλίου θα έχουμε το Μάρτιο
Επόμενο άρθροΣημαντική αύξηση κερδών για τον ΟΤΕ στο δ’ τρίμηνο του 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ