Αρχική Ειδήσεις Ποιες τροφές θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά

Ποιες τροφές θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά

0
Διαφήμιση

Τροφές και ροφήματα που θα «ξυπνήσουν» το μεταβολισμό και σε συνδυασμό με την πρωινή γυμναστική, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, είναι το πράσινο τσάι, το αυγό, η μπανάνα και η Κινόα.

Πράσινο τσάι: Εντάξει δεν είναι μυστικό πια, πως το πράσινο τσάι είναι η Νο1 επιλογή όσων προσπαθούν να χάσουν μερικά κιλά. Όλα τα οφείλεις στις κατεχίνες τις οποίες περιέχει και για αυτό μην ξεχνάς να πίνεις έστω και μία κούπα καθημερινά.

Αυγό: Ένα αυγό θα σε βοηθήσει να χάσεις πολύ πιο εύκολα τα περιττά κιλά και αυτό έχει αποδειχθεί. Διαβάσαμε σε μία μελέτη, πως το 65% των ανθρώπων που εμπλούτισε το πρωινό του με ένα αυγό, είδε πιο άμεσα αποτελέσματα στη μείωση των κιλών του από ότι αυτοί που δεν τα… προτιμούσαν. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα βραστό αυγουλάκι με λίγο ψωμί και μία φέτα γαλοπούλας;

Μπανάνα: Από κάποιους είναι παρεξηγημένη ως φρούτο και από κάποιους άλλους όχι. Το κάλιο, όμως που περιέχει θα βοηθήσει το σώμα σου και θα αφυπνίσει το μεταβολισμό σου. Επίσης, μην ξεχνάς πως περιέχει και κάτι εξίσου σημαντικό, το άμυλο. Και για το τέλος, σου κρατήσαμε το καλύτερο. Σύμφωνα με κάποιες έρευνες, ακόμη και το άρωμα της μπανάνας θεωρείται θείο δώρο για εσένα. Δεν νομίζουμε να μη σε πείσαμε.

Κινόα: Μέσα της κρύβονται όλες οι θρεπτικές αξίες που αναζητάς (σίδηρος, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρος και σελήνιο) και ταυτόχρονα σε βοηθάει να πεις… αντίο στα περιττά κιλά. Μπορείς πολύ εύκολα να τη μαγειρέψεις και φυσικά να τη… λατρέψεις.

 

Διαφήμιση