Αρχική Ειδήσεις Λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης της Samsung επέλεξε η WIND

Λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης της Samsung επέλεξε η WIND

0
Διαφήμιση

Η WIND Ελλάς επέλεξε τη SamsungElectronicsHellas για τον εξοπλισμό των νέων καταστημάτων της με προϊόντα ψηφιακής σήμανσης σε συνδυασμό με τη λύση λογισμικού, SamsungMagicInfo. Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 400 επαγγελματικές οθόνες, τους αντίστοιχους players και το λογισμικό σύστημα ψηφιακής σήμανσης, MagicInfoPremium. Με στόχο τη δημιουργία μίας τελείως διαφορετικής εμπειρίας για τους πελάτες της, η WIND προχωρά στην ανανέωση των καταστημάτων της, υιοθετώντας ένα μοναδικό μοντέλο πώλησης και εξυπηρέτησης. Στο χώρο των νέων καταστημάτων WIND, η τεχνολογία είναι προσιτή και φιλική, αφού ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί μέσα από τις ψηφιακές οθόνες στον κόσμο της επικοινωνίας και να αλληλεπιδράσει με αυτές, διαμορφώνοντας την ιδανική λύση για τις δικές του ανάγκες.

Με τη χρήση της λύσης, MagicInfoPremium, τα νέα καταστήματα της WIND έχουν τη δυνατότητα για δημιουργία και κεντρική διαχείριση περιεχομένου, κάνοντάς το πιο ζωντανό, καινοτόμο και διαδραστικό. Η συγκεκριμένη λύση περιλαμβάνει και τη λειτουργία, MagicInfoPremiumAuthor, για το σχεδιασμό μηνυμάτων με τη δυνατότητα χρήσης πολυμέσων, όπως η χρήση κειμένου, ήχου και αρχείων video. Παράλληλα, οι λειτουργίες MagicInfoPremiumScriptEditor και ScriptWizard μετατρέπουν τα monitors σε διαδραστικά εργαλεία, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας τα νέα καταστήματα της WIND διαθέτουν οθόνες στη βιτρίνα των καταστημάτων, τα οποία προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα, κάθε ώρα της ημέρας, ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων. Έτσι η εταιρεία είναι σε θέση να επικοινωνήσει τα μηνύματά της άμεσα και αποτελεσματικά, σε μια λεπτή οθόνη ψηφιακής σήμανσης, ενώ, ταυτόχρονα, εξασφαλίζει χαμηλό κόστος χρήσης, χάρη στις τεχνολογίες της Samsung για υψηλή απόδοση ενέργειας.

Εντός των καταστημάτων βρίσκονται οι εσωτερικές οθόνες σήμανσης, οι οποίες διαθέτουν λεπτό σχεδιασμό και εντυπωσιακό εύρος ενσωματωμένων λειτουργιών. Επιπλέον, μέσα από τα videowalls της Samsung, η επικοινωνία των μηνυμάτων της WIND προς τους πελάτες της αλλάζει, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τη ζωντανή απεικόνιση κάθε χρώματος. Τα videowalls προσφέρονται για την προβολή αρχείων βίντεο, με ιδιαίτερα υψηλή απόδοση.

Οι οθόνες, που χρησιμοποιούνται στα νέα καταστήματα της WIND, είναι τα μοντέλα SamsungOM46D, OM55D, OM75D, ME75, ME55, ME32 και UD55.

Διαφήμιση