Αρχική Ειδήσεις Κάντε φυσικό botox στο πρόσωπο με γιαούρτι!

Κάντε φυσικό botox στο πρόσωπο με γιαούρτι!

0
Διαφήμιση

Αν, θέλετε να κάνετε την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή και σφριγηλή από ποτέ, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τέλεια συνταγή για φυσικό botox με κύριο συστατικό το γιαούρτι.

Για τη συνταγή θα χρειαστείτε: Μισή μπανάνα, 1/4 φλιτζάνι γιαούρτι και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι

Η προετοιμασία θα σας πάρει λιγότερο από 2 λεπτά. Λιώστε τη μισή μπανάνα με ένα πιρούνι ή στο μπλέντερ (αν η μπανάνα είναι ώριμη, τόσο το καλύτερο). Αναμίξτε το 1/4 φλιτζάνι γιαούρτι και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατέψτε καλά σε ένα μπολ, έως ότου το μείγμα ομογενοποιηθεί.

Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη για 15 περίπου, λεπτά. Στο τέλος, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας πολύ καλά και στεγνώστε ταμποναριστά με μια βαμβακερή πετσετούλα. Το γαλακτικό οξύ, που περιέχεται στο γιαούρτι βοηθά στην απολέπιση του δέρματος σας ενώ το μέλι ενυδατώνει σε βάθος.

Φυσικά μη ξεχνάτε πως το να πίνετε πολύ νερό σε καθημερινή βάση, το να φοράτε αντηλιακό ακόμη και το χειμώνα και να αποφεύγετε ανθυγιεινές συνήθειες, όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα και τη μη ισορροπημένη διατροφή θα βοηθήσουν στο να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας νεανική για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Πηγή: queen

Διαφήμιση