Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Ελληνικά προϊόντα εισήγαγε η Βραζιλία από την Ελλάδα

Ελληνικά προϊόντα εισήγαγε η Βραζιλία από την Ελλάδα

0
Διαφήμιση

Επιβατικά σκάφη (δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στα στοιχεία της Eurostat), τσιμέντα, μάρμαρα, λεπίδες ξυριστικών μηχανών, ελαιόλαδο, διάφορα μηχανήματα, μαγνήσιο, μέρη κυκλωμάτων, γλυκά κουταλιού, καλλυντικά και ταινίες αλουμινίου καταγράφονται ως τα βασικά προϊόντα που η Βραζιλία εισήγαγε από την Ελλάδα το 2014.

Καφές, καπνός, βωξίτης, σόγια, προπένιο, χαρτί, παπούτσια, απορρίμματα χαλκού, παρασκευάσματα γαλοπούλας, ζάχαρη, φάρμακα, ζωοτροφές, καύσιμα και άλλα είδη για κατανάλωση σε πλοία, ήταν τα βασικά προϊόντα που η Ελλάδα εισήγαγε από τη Βραζιλία, αντίστοιχα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αυτά προκύπτουν σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, Βιομηχανίας και Εξωτερικού Εμπορίου της Βραζιλίας και αναφέρονται στο τελευταίο ενημερωτικό έγγραφο της πρεσβείας μας.

Στο σύνολο του 2014, η Βραζιλία εμφανίζει θετικό ισοζύγιο 68,56 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ σε σχέση με την Ελλάδα, με τις εξαγωγές της στα 136,76 εκ. (μείωση 9,7% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο) και τις εισαγωγές στα 68,2 εκατ. (μείωση 40,7% σε σχέση με το 2013, λόγω της παύσης ελληνικών εξαγωγών πετρελαιοειδών). Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι ελληνικές εξαγωγές το 2014 αυξήθηκαν κατά 95,7%.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here