Αρχική Ειδήσεις Είσαστε δυσαρεστημένοι και δεν ξέρετε γιατί;

Είσαστε δυσαρεστημένοι και δεν ξέρετε γιατί;

0
Διαφήμιση

Όλοι βιώνουν στιγμές ανασφάλειας, απογοήτευσης, άγχους και κατάθλιψης. Εάν αισθάνεστε στα «κάτω σας» θα μπορούσε να οφείλετε στις συνήθειες ή τις πεποιθήσεις σας. Εδώ είναι πέντε πιθανές αιτίες που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκωδικοποιήσετε τη διάθεσή σας.

1. Έλκεστε από το…μήνα του μέλιτος.

Είναι διασκεδαστικό το άλμα σε νέες σχέσεις, θέσεις εργασίας, έργα ή μέρη, αλλά να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να δείτε ότι όλα έχουν πάντα ένα στάδιο σαν το μήνα του μέλιτος. Εάν είστε δυσαρεστημένοι με μια πτυχή της ζωής σας, κάντε ένα σχεδιασμό για την πραγματοποίηση μιας αλλαγής, η οποία θα είναι ευεργετική. Αλλά μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον πυρήνα, καθώς ο ενθουσιασμός του νέου θα σας εντυπωσιάζει.

2. Επικεντρώνεστε στους λόγους αντί των αποτελεσμάτων.

Υπάρχει πάντα ένας λόγος για τον οποίο κάτι δεν μπορεί να συμβεί. Και υπάρχουν εξίσου πολλοί τρόποι η επιθυμία σας να μπορεί να εκδηλωθεί. Όπου μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας θα δημιουργήσει το αποτέλεσμα σας. Εάν σταματήσετε να επικεντρώνεστε σχετικά με το γιατί δεν θα λειτουργήσει, ποτέ δεν θα λειτουργήσει. Επιλέξτε μια θετική στάση και να επικεντρωθείτε στα αποτελέσματα που θέλετε να λαμβάνετε. Μην διστάζετε να έχετε την προσοχή σας στο αποτέλεσμα. Όταν επικεντρωθείτε σε ό,τι θέλετε, θα έχετε πάντα ό,τι θέλετε.

3. Να είστε σε επαφή με το γιατί.

Γιατί το κάνετε αυτό που κάνετε είναι το πιο σημαντικό αναγνωριστικό για την επιτυχία σας. Είτε θέλετε να χάσετε βάρος, να λήξετε έναν εθισμό, ή σχέσεις εργασίας, να βρείτε μια νέα ομάδα φίλων ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Ό,τι θέλετε, να πάρετε σαφείς απαντήσεις σχετικά με το γιατί. Γιατί το κάνετε αυτό, θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε καθαρά σε λόγους δικούς σας για να δημιουργήσετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Όταν κάνετε πράγματα με αγάπη, είστε σε ευθυγράμμιση με την υψηλότερη αλήθεια και η επιτυχία σας θα επιτευχθεί.

4. Νομίζετε ότι πρέπει να είστε ευτυχισμένοι όλη την ώρα.

Δώστε προσοχή στις σκέψεις σας και θα δείτε αν είστε αυστηροί με τον εαυτό σας για το αν είστε πιο ευτυχισμένοι. Μπορεί να αισθάνεστε ένοχοι γιατί δεν είστε εκεί που νομίζατε ότι θα πρέπει να είστε. Γυρίστε τις αρνητικές σκέψεις σας σε πιο τρυφερές. Όταν είστε ενήμεροι για τις σκέψεις σας, μπορείτε να τις ελέγχετε.

5. Μπορεί να περιμένετε μάταια.

Αν είστε σε αναμονή για μια απάντηση ή θέλετε περισσότερη σαφήνεια, εστιάστε όλη την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε. Μην δίνετε καμία ενέργεια για ό,τι δεν θέλετε. Οι σκέψεις σας δημιουργούν τα αποτελέσματα σας. Κρατήστε την πίστη. Αν αφήσουμε τους φόβους μας να αναλάβουν τις σκέψεις μας, θα νιώσετε συναισθηματικό πόνο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μάταια για μια απάντηση.

Αντί να είστε στο έλεος του ό,τι οι άλλοι μπορεί να σας δώσουν, με αγάπη ζητήστε από το σύμπαν, για μια υποστήριξη. Εμπιστευθείτε ότι η κατάσταση θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Διαφήμιση