Αρχική Ειδήσεις Βραβεύτηκε η Vodafone για τις καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες της

Βραβεύτηκε η Vodafone για τις καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες της

0
Διαφήμιση

Η Vodafone απέσπασε σημαντικές διακρίσεις για τις καινοτόμες υπηρεσίες της στο πλαίσιο του θεσμού «evolution awards 2015». Συγκεκριμένα , η Vodafone διακρίθηκε με το κορυφαίο Βραβείο «Gold» από κοινού με την Alpha Bank για την υπηρεσία «TapnPay» στην κατηγορία EBanking / Contactless Payment Systems και με το Βραβείο «Bronze» για την υπηρεσία και εφαρμογή «Vodafone for hotels» στην κατηγορία Εφαρμογές Κινητού (Apps).  To «Tap ΄nPay» είναι η πρώτη εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών με χρήση κινητού τηλεφώνου στην Ελλάδα την οποία ανέπτυξαν και προσφέρουν στους πελάτες τους η Vodafone και η Alpha Bank. Το πρωτοποριακό «κινητό πορτοφόλι» εξασφαλίζει στους πελάτες των Vodafone και Alpha Bank μέγιστη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές με χρήση του smartphone τους, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία NFC (Near Field Communication).

Ο χρήστης αρκεί να πλησιάσει το κινητό του τηλέφωνο, σε απόσταση 5 περίπου εκατοστών, στον ειδικό αναγνώστη του τερματικού αποδοχής καρτών με το σήμα contactless και η συναλλαγή ολοκληρώνεται με ασφάλεια σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή Tap ´nPay προϋποθέτει τη χρήση ειδικής Vodafone SIM κάρτας κινητού τηλεφώνου.

Παράλληλα, το «Vodafone for hotels» είναι μια online υπηρεσία – με εφαρμογή και για το κινητό – που παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται οι μικρά ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων για την καθημερινή τους λειτουργία, όπως αναλυτικό πλάνο κρατήσεων, εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και πελατολογίου καθώς και προγραμματισμό εργασιών. Με την υπηρεσία «Vodafoneforhotels» ο επαγγελματίας μπορεί να έχει εικόνα του προγραμματισμού της επιχείρησης του όπου και αν βρίσκεται, ανά πάσα στιγμή.

Το «Vodafone for hotels» εντάσσεται στο «Άκρως Επαγγελματικά για Ξενοδόχους» που προσφέρει η Vodafone. Αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας, οργάνωσης και προβολής που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η Vodafone σήμερα παρέχει στους ξενοδόχους εκείνες τις τεχνολογικές λύσεις και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που συμβάλουν έτσι ώστε κάθε επιχείρηση αλλά και ο επαγγελματίας να γίνουν «Ready Business», δηλαδή ικανοί να εξελίσσονται διαρκώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις νέες προκλήσεις της τουριστικής αγοράς.

Η Vodafone θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να προσφέρει υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν μοναδικά οφέλη αξιοποιώντας την καινοτομία, την ευκολία αλλά και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η χρήση της κινητής επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τις υπηρεσίες επισκεφθείτε:

•Tap ‘n Pay http://www.vodafone.gr/portal/tapnpay  

•Vodafone for Hotels http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11739

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here