Αρχική Ειδήσεις «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων» στην Ιόνιο Ακαδημία

«Οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων» στην Ιόνιο Ακαδημία

0
Διαφήμιση

Το μεγάλου μήκους μπαλέτο «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων» του Christopher Wheeldon, βασισμένο στο έργο του LewisCarroll θα παρουσιαστεί σε απευθείας ζωντανή μετάδοση στην Ιόνιο Ακαδημία από το Λονδίνο. Πρόκειται για ένα παραμύθι γεμάτο ζωντάνια και αναγνωρίσιμους χαρακτήρες, όπως ο Τρελοκαπελάς που χορεύει κλακέτες, ο μονίμως τσιτωμένος Άσπρος Κούνελος και η γρουσούζα και φωνακλού Ντάμα Κούπα. Ο Wheeldon, μαζί με τον συνθέτη JobyTalbot και τον σκηνογράφο BobCrowley, δημιούργησαν ένα γνήσιο μπαλέτο για όλη την οικογένεια, στο πνεύμα του αγαπημένου κλασικού παιδικού βιβλίου του Carroll.

Το συγκεκριμένο μπαλέτο είναι, πάνω απ’ όλα, μια ιδιοφυής απεικόνιση του παράλογου ονειρικού κόσμου του Carroll, με εκπληκτική χορογραφία, συναρπαστική μουσική και μαγευτική σκηνοθεσία, ενώ οι λάτρεις του είδους θα εκτιμήσουν τις αναφορές σε άλλα γνωστά έργα –υπάρχει μια παρωδία του Rose Adagio από την Ωραία Κοιμωμένη με τάρτες μαρμελάδας αντί για λουλούδια!

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το TICKETBOX: ΤΗΛ. 2661027400 ή από την ΙΟΝΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.femantzaros.com

Διαφήμιση