Αρχική Ειδήσεις «Τα παραμύθια» στα εκπαιδευτικά προγράμματα των ΚΠΕ Δυτικής Μακεδονίας

«Τα παραμύθια» στα εκπαιδευτικά προγράμματα των ΚΠΕ Δυτικής Μακεδονίας

0
Διαφήμιση

Το ΚΠΕ Καστοριάς, στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, άξονας προτεραιότητας 8», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, οργανώνει επιμορφωτική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του την Δευτέρα 8/12/2014. Το θέμα της επιμορφωτικής εκδήλωσης είναι: «Τα Παραμύθια στα εκπαιδευτικά προγράμματα των ΚΠΕ Δυτικής Μακεδονίας». Η εκδήλωση έχει έναρξη στις 17:00 και λήξη στις 21:30.

Στη διάρκεια της επιμορφωτικής εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των παραμυθιών που δημιουργήθηκαν από τις Παιδαγωγικές Ομάδες των ΚΠΕ της Δυτικής Μακεδονίας και αποτελούν μέρος των αντίστοιχων εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων.

Συμμετέχουν τα ΚΠΕ Βελβεντού – Σιάτιστας, Βεύης – Μελίτης, Γρεβενών και Καστοριάς.

Η επιμορφωτική εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και ιδιαίτερα σε Νηπιαγωγούς και Δασκάλους των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου. Παράλληλα είναι ανοιχτή σε στελέχη Βιβλιοθηκών, στελέχη Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, γονείς και σε κάθε πολίτη.

Επίσης θα λειτουργήσει έκθεση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υλικού από τα ΚΠΕ της Δυτικής Μακεδονίας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Το πρόγραμμα της επιμορφωτικής εκδήλωσης επίσης έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην ψηφιακή πύλη περιβαλλοντικής εκπαίδευσης (www.kpe.gr) που διαχειρίζεται το ΚΠΕ Καστοριάς.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here