Αρχική Ειδήσεις Πώς να διακοσμήσετε απλά και γρήγορα το σπίτι σας τα Χριστούγεννα

Πώς να διακοσμήσετε απλά και γρήγορα το σπίτι σας τα Χριστούγεννα

0
Διαφήμιση

Στολίστε το δέντρο των αναμνήσεων: Σίγουρα η χρονιά αυτή είχε τις καλές και τις κακές της στιγμές ( ελπίζουμε βέβαια οι καλές να ήταν περισσότερες). Ήρθε η ώρα να γυρίσετε το χρόνο πίσω και να τις θυμηθείτε. Εκτυπώστε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του 2014 και κολλήστε τις στον τοίχο.

Μπορεί να υποδεχτήκατε ένα καινούριο μέλος στην οικογένειά σας, να κάνατε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας ή ακόμη και να το ρίξατε κάπως έξω με τις φίλες σας βλέποντας το ξημέρωμα σε κάποιο νησί του Αιγαίου.

Τοποθετήστε τις σε σχήμα δέντρου, και προσθέστε και μερικά φωτάκια. Σίγουρα όλοι θα μείνουν έκπληκτοι από το νέο σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αααα, και αν έχετε φυλαγμένα αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το δέντρο σας τα περιμένει.

Δώστε λάμψη με φαναράκια: Θα σας γυρίσουμε για λίγο πίσω στο καλοκαίρι και θα σας προτρέψουμε να γεμίσετε με φωτάκια τα φαναράκια του κήπου σας. Θα δώσουν μία πολύ ρομαντική πνοή στο χώρο, είτε τα αφήσετε δίπλα στο τζάκι είτε στον κήπο. Αν σας βρίσκονται και μερικά κουκουνάρια, μη διστάσετε να τα κρεμάσετε στο εξωτερικό τους.

Φτιάξτε ένα Χριστουγεννιάτικο ποτό: Είτε το δοκιμάσετε είτε όχι, σίγουρα μερικά μπουκάλια από το συγκεκριμένο homemade ποτό σας θα γίνουν το κυριότερα θέμα συζήτησης για όλους τους καλεσμένους σας.

Τοποθετήστε μέσα σε ένα διάφανο μπουκάλι μία ποσότητα βότκας με λίγη βανίλια και κομματάκια από ρόδι. Ένα σφηνάκι μετά το τέλος του φαγητού, επιβάλλεται! Και οι φίλοι σας θα χαρούν και μία γωνιά του σπιτιού σας θα αλλάξει ριζικά.

Κατασκευάστε μία καρδιά: Μία πολύ έξυπνη και γρήγορη ιδέα για το στολισμό του τζακιού σας, είναι να φτιάξετε μία καρδιά από σύρμα. Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε, σχηματίστε την καρδιά και ύστερα τυλίξτε την με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Τοποθετήστε την πάνω από το τζάκι σας και δώστε το δικό σας μήνυμα αγάπης σε όλους για τη νέα χρονιά. Αν οι κατασκευές είναι το ατού σας, μπορείτε να την κατασκευάσετε και από κλωνάρια δέντρου για πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Διαφήμιση