Αρχική Ειδήσεις Παράξενες Ιστορίες

Παράξενες Ιστορίες

0
Διαφήμιση

Από τις εκδόσεις ΕΝΤΟΣ κυκλοφόρησε το βιβλίο οκτώ σύγχρονων Ελλήνων πεζογράφων με τον τίτλο ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. Συγγραφείς είναι οι Κωνσταντίνα Δούκα, Λιλιάνα Δρίτσα, Αντώνης Κομίνης, Βασιλική Κουβελά, Νέλλη Λαγάκου, Χάρης Μελιτάς, Αλέκος Πούλος καί Ελένη Κοντζόγλου-Συκά. Οι 29 ιστορίες των οκτώ συγγραφέων μπορεί να είναι παράξενες, αλλά ταυτόχρονα είναι γνώριμες στην καθημερινή ζωή.

Θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής σ’ αυτές ή σε κάποιες απ’ αυτές ο ίδιος ο αναγνώστης. Το σύνολο των ιστοριών μας ταξιδεύει μέσα από γλαφυρές διηγήσεις σ’ ένα προσωπικό αγώνα, όπου οι ήρωες προσπαθούν μέσα από τις εναλλαγές της μοίρας αλλά και της τύχης, να φτάσουν και ν’ αγγίξουν την ευτυχία.

Οι πρωταγωνιστές θα βιώσουν με τρόπο δραματικό, αλλά και ρεαλιστικό συνάμα, ότι η ζωή έχει και άσπρο και μαύρο και όλα τα ενδιάμεσα χρώματα του φάσματος. Τολμούν, ρισκάρουν και δεν αφήνουν τον πόνο να τους στερήσει τις εμπειρίες. Έτσι παλεύουν να φτάσουν στην πληρότητα.

Και οι είκοσι εννέα ιστορίες συνθέτουν έναν ύμνο προς τον άνθρωπο. Οι οκτώ συγγραφείς συναρθρώνουν μια αλυσίδα ιστοριών, που προσφέρει ισχυρές συγκινήσεις με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια των ηρώων να κυριαρχούν σφραγίζοντας το σύνολο του έργου.

Το βιβλίο αριθμεί 232 σελίδες και η τιμή του είναι 15 ευρώ. Εκδόσεις ΕΝΤΟΣ, Ερυθραίας 4, Καισαριανή, τηλ. 210 76.48.900, Fax: 210 76.48.901

Διαφήμιση