Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Λίγο γάλα για πολλά παιδιά από τα Μέσα σταθερής Τροχιάς

Λίγο γάλα για πολλά παιδιά από τα Μέσα σταθερής Τροχιάς

0
Διαφήμιση

Περισσότερα από 7000 κουτιά γάλα συγκεντρώθηκαν στη σημαντική εκδήλωση των Γιατρών του Κόσμου με συνδιοργανωτή τις Συγκοινωνίες Αθηνών στους Σταθμούς των Μέσων Σταθερής Τροχιάς Σύνταγμα/Ελληνικό/Πειραιάς.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν όπως πάντα συγκινητική, αλλά και ουσιαστική. Η συμμετοχή των μικρών παιδιών με τις ζωγραφιές τους στα μεγάλα πανό, η συμμετοχή χορωδίας θεατρικής σχολής, αλλά και αγαπητών σε όλους ηθοποιών, ερμήνευσε με έναν άλλο τρόπο τη φετινή προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν έχουν αρχίσει ήδη να μοιράζονται στα Παιδιατρικά Τμήματα των Ανοιχτών Πολυιατρείων των Γιατρών του Κόσμου.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και οι Γιατροί του Κόσμου δέχονται γάλα από σχολεία, ιδρύματα, εταιρείες και τον κόσμο στα γραφεία τους στην οδό Σαπφούς 12 στην Αθήνα, όλες τις ημέρες και ώρες, ώστε να στηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες, που ζουν σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.

Χιλιάδες παιδιά ελπίζουμε να πάρουν αυτά τα Χριστούγεννα το δώρο που επιθυμούν…το σίγουρο είναι ότι θα πιουν ένα ζεστό ποτήρι γάλα…

Διαφήμιση