Αρχική Καταστροφές Ξερίζωσαν δέντρο που φύτεψαν παιδιά του Παληό Καβάλας

Ξερίζωσαν δέντρο που φύτεψαν παιδιά του Παληό Καβάλας

0
Διαφήμιση

Δυσάρεστο είναι το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Παληό Καβάλας, στο πάρκο της περιοχής. Ένα μικρό έλατο που είχαν φυτέψει στον ίδιο χώρο την προηγούμενη εβδομάδα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου με την καθοδήγηση των γονέων τους, άγνωστος το ξερίζωσε και το πήρε κατά πάσα πιθανότητα στο σπίτι του, λόγω των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

Η ιστορία, αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Πρωϊνή», έχει ενδιαφέρον καθώς ξεκίνησε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Παληού, με τη συμμετοχή των μαθητών. Πήραν το μικρό έλατο από το δασαρχείο, φρόντισαν να το φυτέψουν στο πάρκο που συχνάζουν, με σκοπό τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα να το στολίσουν.

Όλος αυτός ο σχεδιασμός ανατράπηκε με το περιστατικό που προαναφέραμε. Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα δράστης ξερίζωσε ένα ακόμη μικρό δέντρο πιο κοντά στο δημοτικό σχολείο του Παληού.

Η ιστορία γνωστοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης μέσω του διαδικτύου, όπου οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών ανήρτησαν φωτογραφίες τόσο από τη στιγμή της φύτευσης του δέντρου, παρουσία των παιδιών, όσο κι από τη νέα εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή, χωρίς το πεύκο.

Το περιστατικό πείσμωσε περισσότερο τους γονείς και τα παιδιά, που αναμένεται να επανέλθουν δριμύτεροι προκειμένου στο τέλος να υλοποιήσουν τον βασικό τους στόχο. Όσο γι΄ αυτόν που πήρε το δέντρο καταλαβαίνουν όλοι την κριτική που δέχεται αν και παραμένει άγνωστο ποιος είναι.

Πηγή: proininews.gr

Διαφήμιση